Anyukák őszintén, megnézitek az utcán azokat, akiknek drágább, illetve "olcsó" babakocsijuk van?
100ezer alatt olcsó gagyi mind, jesszum....
Ezek után elsüllyedek, hogy alig használtuk a kocsinkat, és csak amazonasz kendőt vettem a gyereknek, amivel szabadon kirándulunk a mai napig....
A 16-os sznob, nem kell vele foglalkozni.
Anyósomnál van egy nagyon régi babakocsi, még a 80-as évekből:) Németországból hozták. A mai napig lehet használni. A gyerekeim annyira szerették mikor picik voltak, hogy nekem is hihetetlennek tűnt. Sokkal kényelmesebbnek tűnik, mint bármilyen mostani szuper 100-500 ezres babakocsi és öt perc alatt elaltattam benne és még néha ha ott vagyunk, a 22 hónapos kislányom most is abban alszik, de még a 3 éves fiam is belekéreckedik. Szuper rugózása van:) De tuti van már 32 éves babakocsi.
A nagyon szép babakocsikat megnézem.
Az enyém nem olyan, sőt 25 ezerért vettem használtan, de már a 4. gyereket szolgálja. A sógornőm is használta és imádta.
Nagy kerék, jó rugózás, de sajna a színe kissé kifakult, már így vettem. Vehettem volna 5-ször drágábbat is, de kellett a pénz ablakcserére, azt fontosabbnak éreztem.
Utolsó, mert talán valakinek egy használt kocsi is ugyanúgy megteszi.
Ez pl olyan, hogy nekem is lenne 300 ezrem csilli-villi babakocsira, de értelmesebb dolgokra is el tudom költeni. Sok esetben kb a márkát fizeted meg. Na mindegy, nekem jó lesz 90 ezres gagyi is, nem fogok sírni, ha emiatt lenézel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!