Olcsó dekoráció ötletek?
egy zacskó gipsz, és kólás, ásványvizes üveg alja+ kicsi drót. ebböl tudsz szép virágokat önteni és megfesteni, majd falra tenni.
tudsz pl lepkét papírból csinálni, vagy filcböl is.
keress rá a neten ezekre a szavakra és kiad egy rakat ötletet.
egyébként én facebook-n nézegetek ilyen oldalakat, sok sok ötlet jön sorba.
nekünk sógornő volt az alkotó, mi csak mázgáltunk, de a lényeg,h. saját kezűleg készült,ami többet ér bármilyen drága falmatricánál! :) egyébként mintát a netről szedtünk, mindig a legegyszerûbben megrajzolhatót. beírtuk pl. h. mókus rajz, gomba rajz, kacsa rajz. és a legszimpatikusabbat rajzoltuk fel. ha nagyon botkezűek vagytok, mint mi, akkor napocska, fa, felhő, virág, maci, gomba
:)
Nekem sok dekorgumi lapom van, megmaradt még abból az időből, amikor én is dekorációt készítettem a kislányom falára.
Ha még nem vettél, és gondolod szívesen eladom Neked, természetesen csak egy jelképes árat kérnék érte, nekem a helyet foglalja csak úgyis!!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!