Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert van az hogy tegnap...

Dora933 kérdése:

Miert van az hogy tegnap leesett a hcg-m es ma reggel meg hanyingerem van?

Figyelt kérdés
2013. márc. 29. 10:38
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
basszus most meg megint barna..mi lehet ez?
2013. márc. 31. 11:41
 22/26 A kérdező kommentje:
hát kérdezted,hogy van-e valami valtozás...eddig nem volt most már van...sajnos egy orája elment a baba rendesen láttam a wc-be,hogy ott van..csak gondolotam megirem...
2013. márc. 31. 14:57
 23/26 anonim ***** válasza:
Sajnálom. Te mindent megtettél. HA a gyógyszer ellenére elment akkor sajnos életképtelen volt, főleg, hogy csökkent a hcg, így biztos, hogy elhalt a terhesség. De ne keseredj el nagyon, mert a következő terhesség biztosan hamar összejön, és így lehet, hogy nem kell műtét sem, hogy kijött. Minden jót kívánok, és menjél vissza mindenképpen kedden a dokihoz, hogy megnézze minden kijött-e, mert most már csak ez a legfontosabb, hogy Veled minden oké legyen.
2013. márc. 31. 21:01
 24/26 A kérdező kommentje:
Hát igen..mindenkeppen megyek keden 9orakor a dokihoz....aztan majd irom hogy mit mondot..remelem minden rendbe lesz...de annyira rossz volt latni jaj istenem olyan 5cm-es lehettt szegenykem..hat igen ahogy mondod en mindent megtettem sajnos igy lett de remelem a kovetkezo mar eletképes lesz...koszonom,hogy irsz nekem
2013. ápr. 1. 10:03
 25/26 A kérdező kommentje:

na most ertem haza...hala istennek nem kell orvosi beavatkozas ugyhogy kitisztultam..de az a baj,hoy nekem kronikus manduagyulladasom van es az is okozhatta ezt..ugyhogy ugy nez ki hogy ki kell szedni a mandullamat:(

holnap megyek torletre meg vervetelre...aztan csutortokon kiderul,hogy ki-e kell vagy nem...szoritsatok

2013. ápr. 2. 11:46
 26/26 anonim ***** válasza:

De jó, hogy nincs komoly baj, és nem kell műtét. Viszont a manduládat jobb kivenni, ha még bent van, mert terhesség alatt is sok gonoszságot okozhat, ha már nagyobb a magzat. Könnyebben elkapsz mindent, mert a mandulán gyűlik a baci.

Sok sikert kívánok Nektek, hogy hamar sikerüljön újra a baba, de tényleg vágj neki a mandulaműtétnek, mert jobb lesz utána, bár pár napig tuti nem lesz kellemes, de a végeredmény jobb lesz. Majd írjál, ha van valami fejlemény. Írhatsz priviben is, ha gondolod:)

Minden jót!!!

2013. ápr. 2. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!