Miert van az hogy tegnap leesett a hcg-m es ma reggel meg hanyingerem van?
na most ertem haza...hala istennek nem kell orvosi beavatkozas ugyhogy kitisztultam..de az a baj,hoy nekem kronikus manduagyulladasom van es az is okozhatta ezt..ugyhogy ugy nez ki hogy ki kell szedni a mandullamat:(
holnap megyek torletre meg vervetelre...aztan csutortokon kiderul,hogy ki-e kell vagy nem...szoritsatok
De jó, hogy nincs komoly baj, és nem kell műtét. Viszont a manduládat jobb kivenni, ha még bent van, mert terhesség alatt is sok gonoszságot okozhat, ha már nagyobb a magzat. Könnyebben elkapsz mindent, mert a mandulán gyűlik a baci.
Sok sikert kívánok Nektek, hogy hamar sikerüljön újra a baba, de tényleg vágj neki a mandulaműtétnek, mert jobb lesz utána, bár pár napig tuti nem lesz kellemes, de a végeredmény jobb lesz. Majd írjál, ha van valami fejlemény. Írhatsz priviben is, ha gondolod:)
Minden jót!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!