Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert van az hogy tegnap...

Dora933 kérdése:

Miert van az hogy tegnap leesett a hcg-m es ma reggel meg hanyingerem van?

Figyelt kérdés
2013. márc. 29. 10:38
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
es az lehet,hogy elveteltem és utana még 2csik marad a teszten?
2013. márc. 29. 15:02
 12/26 anonim ***** válasza:

persze lehet 2 csíkos a teszt! Hiszen az egy dolog hogy csökken a hcg de nem ürült még ki teljesen... Én azt javaslom, hogy figyeld magad, pihenj nagyon sokat, és ha véletlen nagyon görcsölnél, vagy vérezni kezdenél akkor inkább hívj mentőt! Én úgy vetéltem el, hogy 1. nap teszt pozitív, dokinál még nem láttak semmit! 2. nap görcsölgettem, egyszer csak elöntött a vér még a törcsi se tartotta meg... Mentővel vittek be, mert nagyon véreztem... egyébként kb. 2-3 óra alatt lezajlott a dolog, utána még fájt a hasam, de már nem volt olyan vészes! Nekünk 3 hónapra rá az első próbálkozós hónapban összejött a baba!

A lényeg, hogy pihenj sokat, és ha bármi különöset érzel, menj az ügyeletre, vagy hívj mentőt!!

Majd írj kedden, hogy mi volt! Szurkolok!

22hkm

2013. márc. 29. 15:59
 13/26 A kérdező kommentje:
Koszike nagyon rendes vagy kedden mindenkeppen irok,hogy mit mondott a doki..azt tudom mondani hogy nagon faj a hasam.fekudni nem tudok mert akkor meg jobban faj ha jarkalok akkor nem erzem meg ha ulok..barna folyasom van de mar az sem annyira eros mint volt,de olyan 11ora korul elmentem wc-re es olyan mintha zselatin jott volna ki barna,de hala istennek meg piros verzesem nem volt....amugy mar nagyon szerettuk volna a kisbabat mar 1eve probalkozunk...nagyon elvagyunk keseredve..:(
2013. márc. 29. 16:22
 14/26 anonim ***** válasza:

Ne keseredj el!!! Ha most mégse jön össze, akkor innentől még fogékonyabb leszel teherbe esni! Mi is egy évig próbálkoztunk utána 2 vetélésem is volt, és most várom a babámat.. szóval fél év alatt 3x voltam terhes.. előtte meg nem akart összejönni!

Ha zselés cucc volt, akkor az lehet, hogy a nyálkahártya, vagy petezsák.. sajnos... nekem is a főorvos mondta, hogy figyeljem az ilyen szövetszerű dolgokat...

De még nincs veszve minden! Pihenj, próbálj aludni... de ha erősödik a görcs akkor jobb ha bemész... addig is próbálj bevenni vagy 500 mg magne+b6-ot!!! az enyhíti a görcsöket, de ha az se segít, akkor irány a doki!

2013. márc. 29. 16:41
 15/26 anonim ***** válasza:
Azért ha fáj a hasad inkább menj el dokihoz, azért ennyire nem szokott egy vetélés sem elhúzódni. Inkább nézzenek meg uh-on. Sajnos lehet még méhen kívüli is. Én elmennék, mert nekem ha időben észrevették volna a méhen kívülit akkor nem kellett volna kivenni a petevezetékem. Jó, hogy sikerült utána is a baba, de akkor is... azért csak meg kellett műteni, nem mindegy... Ilyen fájdalommal ne várj keddig.
2013. márc. 29. 16:45
 16/26 A kérdező kommentje:
Nagyon rendesek vagytok...elvagyok keseredve de azert picit jon meg a kedvem,hogy ezutan fogekonyabb leszek..a doki adott duphastont azt szedem..ha nagyon eros lesz este a fajdalom akkor bemegyek az elsoseglyre..csak az a baj,hogy szlovakiaban olyan az elsosegly mintha otthon lennek meg lehet jobb is...de ha nyagony eros lesz akkor bemegyek
2013. márc. 29. 16:54
 17/26 anonim ***** válasza:
hogy vagy? van valami változás?
2013. márc. 30. 20:55
 18/26 A kérdező kommentje:
hat koszi nagy valtozas nincs..csupan annyi hogy most estere mar piros jon nem barna..szerinted a menzi??
2013. márc. 30. 21:06
 19/26 anonim ***** válasza:
igen, akkor sajnos az kezdődik valszeg. Sajnos nem tudsz mit tenni.
2013. márc. 30. 21:58
 20/26 A kérdező kommentje:
amugy lehet,hogy jobb is mert akkor az az jelenti,hogy kitisztultam ott lent ...ugye??es akkor nem kell orvosi beavatkozas .....mert ha kellene akkor nehezebben termekenyulok meg....igaz?
2013. márc. 31. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!