Miert van az hogy tegnap leesett a hcg-m es ma reggel meg hanyingerem van?
persze lehet 2 csíkos a teszt! Hiszen az egy dolog hogy csökken a hcg de nem ürült még ki teljesen... Én azt javaslom, hogy figyeld magad, pihenj nagyon sokat, és ha véletlen nagyon görcsölnél, vagy vérezni kezdenél akkor inkább hívj mentőt! Én úgy vetéltem el, hogy 1. nap teszt pozitív, dokinál még nem láttak semmit! 2. nap görcsölgettem, egyszer csak elöntött a vér még a törcsi se tartotta meg... Mentővel vittek be, mert nagyon véreztem... egyébként kb. 2-3 óra alatt lezajlott a dolog, utána még fájt a hasam, de már nem volt olyan vészes! Nekünk 3 hónapra rá az első próbálkozós hónapban összejött a baba!
A lényeg, hogy pihenj sokat, és ha bármi különöset érzel, menj az ügyeletre, vagy hívj mentőt!!
Majd írj kedden, hogy mi volt! Szurkolok!
22hkm
Ne keseredj el!!! Ha most mégse jön össze, akkor innentől még fogékonyabb leszel teherbe esni! Mi is egy évig próbálkoztunk utána 2 vetélésem is volt, és most várom a babámat.. szóval fél év alatt 3x voltam terhes.. előtte meg nem akart összejönni!
Ha zselés cucc volt, akkor az lehet, hogy a nyálkahártya, vagy petezsák.. sajnos... nekem is a főorvos mondta, hogy figyeljem az ilyen szövetszerű dolgokat...
De még nincs veszve minden! Pihenj, próbálj aludni... de ha erősödik a görcs akkor jobb ha bemész... addig is próbálj bevenni vagy 500 mg magne+b6-ot!!! az enyhíti a görcsöket, de ha az se segít, akkor irány a doki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!