Nektek hogy van időtök a háztartásra babátok mellett?
Hordozókendőbe kötöttem. Igaz, ő már második baba, az elsővel én is ugyanúgy "szerencsétlenkedtem", mint Te. A másodiknál ezt már nem lehetett megcsinálni, egy 2 éves nem valószínű, hogy sokáig tolerálja, ha napokig sonkás kenyér az ebéd. :)
Lehet, hogy ő alapból egy nyugisabb természet, de a hordozókendő arra is jó volt, hogy megszokja, hogy nincs egész nap aktívan foglalkoztatva. Most 1 éves, tulajdonképpen bármeddig elvan magában.
Az én picikém is 3 hónapos.
Délelőtt alszik fél-1 órát,azalatt mosogatok,összepakolok,berakok egy adag mosást.
Ha fent van ,akkor nekem sincs időm semmire,csak rá,mert igényli hogy vele legyek.Délután jobb esetben alszik 2 órát,de nem mindig.Olyankor igyekszem vmi gyors kaját főzni.
A párom nekem is sokat segít,de sajnos ő is reggeltől-estig dolgozik.Amire jut időm,azt megcsinálom,de úgy vagyok vele,hogy most a gyerek az első.
És hál istennek,a párom se bánja,ha hétvégenként ő főz,mos,vagy takarít. :)
Majd megszokod;)
3gyerekem van, beosztom a munkát, a lakásnak nem kell mindig ragyognia, a gyerek mosolyogjon mindig
Mondjuk az Én gyerekem "álom gyerek" , de ha dolgom van lerakom a játszó szőnyegre, és ott simán elvan 1 órát egy hang nélkül. Vagy zenét kapcsolok neki közbe (gyerekdalok)
Persze van h kicsit raklamál, de nem megyek oda és 2 perc múlva abbahagyja :)
Plusz mióta gyerekem van nem áll habtákba semmi :) de nem bánom ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!