Lehetséges lenne 6 hónaposan?
Figyelt kérdés
Kislányom 6 hónapos. 2 hete kezdtük az alma evést. Azóta mindig mondogatom neki,hogy: alma. És ma olyan volt,mintha kimondta volna,ismételgette többször,még apának is mondta mikor haza jött,ő is úgy hallja,hogy azt mondja és most fürdetéskor is mondta,persze nem teljesen tisztán artikulálva. Lehetséges ilyen korán? Vagy csak mi halljuk rosszul?2013. márc. 28. 20:22
1/6 anonim válasza:
Hangot utanoz es persze hogy elofordulhat...de hamar el fog mulni. Holnap mar ne vard ugyezt. Valami mas, valami uj fog jonni megint. Lesz aki lehurrog, hogy kepzelodsz...de tudod a 2 hetes gyerekem szo szerint elkezdett kommunikalni az en csucsszuper anyosommal. Felvettuk persze. Senkinek nem mertem ezt elmondani mert ugye 2 honap az atlag korhatar...de nekunk megvan az emlek.
2/6 anonim válasza:
nem tudatos még.az én kisfiam 4 hónaposan 2 napig csak azt mondta "cica".és azóta sem.persze én is sokszor azt hallom hogy anya.férjem szerint nyanya...:-)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor ez "csak" az utánzós korszak. Azért én is megörökítettem,ahogy mondja. :-)
2013. márc. 28. 20:36
4/6 anonim válasza:
Utánozza amit mondasz, de még nem érti. Nálunk az "igen" szót mondja sokszor. :) (6 hónapos ő is)
5/6 anonim válasza:
Nálunk is van annnya,baba,appa,nyeem,igggen,meg minden,amit "kihallunk" a buggyágzss-ből :)) fél éves szintén
6/6 anonim válasza:
Szia! Ennyi idősen már simán utánoznak a babák, nekünk is már mondja a kislányom, hogy baba, vau, gágá, ha mondjuk neki, hogy lámpa, akkor ránéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!