Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 honaposan semmi nem erdekli,...

4 honaposan semmi nem erdekli, miert?

Figyelt kérdés

Kislanyom 4 honapos epp, de akarhol olasok ennyi idos babakrol mindenhol irjak,hogy 4 honapos baba jatszik targyakkal, kacag stb.

Ot viszont semmi nem erdekli, semmit nem fog meg, ha csorgot mutatom neki oda se nez. Egyszeruen hiaba probalok vele akamit is jatszani semmi nem erdekli. A baba szonyegre sem lehet letenni mert hason fekve egyenesen visit.... Pedig azon is vannak jatekok, csorgo, tukor... semmi az eg adta vilagon nem jo neki. Rengeteget sir de nem valodi siras csak ilyen hisztizes szinte egesz nap. Semmit nem tudok tole csinalni, mert akkor orditas van :S ezzel kelunk,fekszunk.... :(

Normalis ez vagy lehetseges,hogy valami fejlodesi gond van??

2013. márc. 27. 18:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megíjeszteni, de szerintem fejlődési gond. Ha visszagondolok az Én Fiam akkor már fordult, ránk nevetett, hangosan kacagott, megfogta a tárgyakat, nyúlt értük. A gyerekorvosodnak szóltál erről? Nekünk mindig tesz fel kérdéseket a fejlődésével kapcsoltban.

Bármennyire is sírós legyen egy baba, az a fejlődésével nincs kapcsolatban, szerintem.

Egyébként h-h ennyit sír? Ő egyszerűen ilyen?

2013. márc. 27. 19:11
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is lehet valami gond, az enyém ugyan nem forgott, de érdeklődő baba volt minden iránt. Beszélj a gyerekorvosotokkal. Nem voltatok a 3 hós státuszvizsgálaton? Ott mit mondott a gyerekorvos?
2013. márc. 27. 19:20
 3/12 anonim ***** válasza:
Szia, mikor született a pici? Mert pl lehet, h már 4.5 hósan kacarászni fog, 1 hét alatt olyan sokat változnak néha. Védőnőhöz szoktad vinni? Forog már?
2013. márc. 27. 19:41
 4/12 A kérdező kommentje:

Hat mar tenyleg nem tudok en sem masra gondolni, mint hogy valami gond van. Nem tudom miert sir, akkor is sir ha probalom magamra tenni azt egyenesen utalja. Szoval ez a kozelseg megnyutatja dolog sem jon be nalunk... Mar mindent kiprobaltam....

Amikor utoljara voltunk az orvosnal akkor meg 3 honaposan nem vettunk eszre semmi bajt.De azert 4 honaposan mar jo par dolgot kene , hogy csinaljon es semmi...

Viszont orakig hisztizik megallas nelkul, delutan sem alszik. Max csak akkor kicsit ha mar kifaradt a sok hisztitol.

2013. márc. 27. 19:49
 5/12 A kérdező kommentje:

Multheten latta utoljara vedono.

Aaa, egyaltalan nem forog de meg csak hasra sem lehet tenni.

2013. márc. 27. 20:04
 6/12 A kérdező kommentje:
decemberben szuletett
2013. márc. 27. 20:04
 7/12 anonim ***** válasza:

Enyém is decemberben született, sokat nevet, fogdossa a tárgyakat, kezdi használni a kezét. Szerintem beszélj orvossal.

DE annyiban helyesbítenélek, hogy ilyen pici baba még nem hisztizik!! Azért sír, mert valami problémája van!

2013. márc. 27. 20:13
 8/12 anonim ***** válasza:
Szülésnél minden rendben volt? Mennyivel született,hízik rendesen, szóval fizikailag minden ok?
2013. márc. 27. 20:14
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 5 hónapos a kisfiam. Úgy emlékszem 4 hónaposan már nyúlt a tárgyakért! Viszont a hason fekvésért ő sincs oda, néhány perc után megunja. És kacagást se tudok kicsikarni belőle, viszont mosolyog rengeteget.

Azért nézesd meg a gyerekorvosoddal szerintem.

2013. márc. 27. 21:02
 10/12 A kérdező kommentje:
Dehat ez mar lehetetlen,hogy egesz nap baja legyen. Amikor tenyleg sir akkor konnyek is jonnek ott. De amikor hisztizik akkor se konny se semmi.Azert a ketto kozt mar csak tudok kulonbseget tenni. Vittem mar ezzel is orvoshoz, hogy sokat sir es szinte csak kinevetett , hogy persze,hogy sir mert baba.... Csak akkor van csondben mikor alszik :(
2013. márc. 27. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!