Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 honaposan semmi nem erdekli,...

4 honaposan semmi nem erdekli, miert?

Figyelt kérdés

Kislanyom 4 honapos epp, de akarhol olasok ennyi idos babakrol mindenhol irjak,hogy 4 honapos baba jatszik targyakkal, kacag stb.

Ot viszont semmi nem erdekli, semmit nem fog meg, ha csorgot mutatom neki oda se nez. Egyszeruen hiaba probalok vele akamit is jatszani semmi nem erdekli. A baba szonyegre sem lehet letenni mert hason fekve egyenesen visit.... Pedig azon is vannak jatekok, csorgo, tukor... semmi az eg adta vilagon nem jo neki. Rengeteget sir de nem valodi siras csak ilyen hisztizes szinte egesz nap. Semmit nem tudok tole csinalni, mert akkor orditas van :S ezzel kelunk,fekszunk.... :(

Normalis ez vagy lehetseges,hogy valami fejlodesi gond van??

2013. márc. 27. 18:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Fiam ugyanez volt.Utána kiderült nagy nehezen,hogy refluxos és tejcukor érzékeny.A könnyről éppen olvastam akkor én is,mert sokat sirt a fiam könny nélkül.Talán Vida Ági oldalán olvastam,hogy a csecsemőknek még nincs annyi könnyük vagy nem termelődik olyan gyorsan,tehát ha probléma van akkor is sirhat könny nélkül.
2013. márc. 27. 21:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, biztos hogy nem hiszti. Nem biztos, hogy nálatok is ez van, de egy példa:Barátnőmnek is ezt csinálta a kisfia, ő félig anyatejes,félig tápszeres volt,és kiderült hogy hiába adták neki a HA-s tápot, 4 hónaposan sem nőtte ki az újszülöttkori hasfájást,plusz valamiért nem bírta a pocija,de közben éhes maradt,ezért sírt folyamatosan. Végül gyerekorvosi javaslatra elkezdett hozzátáplálni és megszűnt minden probléma. Én is annak a híve vagyok, hogy 6 hóig csak anyatej, de ha a baba felülírja, akkor ez van.
2013. márc. 27. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!