Minden védőnő ilyen hülye?
minek mész el?
amúgy nem mindegyik ilyen, sok olyan van, aki le se tojja a kismamát és a babát.
Az enyém is ilyen zaklatós, de segíteni nem segített semmit, amit mondott sokszor hülyeség volt,vagy nem tud válaszolni egyáltalán, így én sosem keresem, és ha jönni akar is mondom, hogy nem érünk rá.
Most azzal zaklat, hogy menjünk be, én meg mondtam neki, hogy nem megyünk, főleg úgy, hogy egy rakás beteg gyerek meg jár mellé a gyerekorvoshoz.Nem csinál semmit, csak méregeti a gyereket, amit az orvosnál is megtesznek, illetve, mondja, hogy ha valami van,akkor hívjam.
De most világosan elmondtam neki, többet nem megyünk be, csak, ha olyan dolog van, ami muszáj...
Nem. Vannak sokkal hülyébbek is.
A mienknek még sosem sikerült hiba nélkül kitöltenie a kiskönyvet.
Valamint minden egyes alkalommal elront, 4 számot (testsúly, hossz 2 gyerekre) nem bír hiba nélkül leírni, hogy arról ne is beszéljek, hogy rossz oldalt tölt ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!