Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babámnak fülbevalót akarunk...

Babámnak fülbevalót akarunk venni, lövessem vagy szúrassam? Ha új arany fülbevalót veszünk azt nem lehet berakni ugye rögtön, de az én régi aranyamat berakhatnánk rögtön is?

Figyelt kérdés
2009. szept. 18. 21:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi lövettük és 6 hét után lehet kicserélni. Ha szúratod akkor gondolom egyből azt rakják bele amit viszel. Nem hinném, hogy higiénikusabb a Te régi aranyad mint az új, nem azért nem lehet rögtön azt beletenni. Amit nekünk lőttek be az teljesen steril volt, ezért jobb az először. Nem is gyulladt be neki bár még mindig az van benne pedig már 4 hónapja tették be.
2009. szept. 18. 21:13
 2/4 anonim ***** válasza:
mi mind a két lányunkanak és a harmadiknak is lövetni fogjuk mert egyszer láttam egy szúrást hát elég drasztikus volt
2009. szept. 18. 21:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Új fülbevalót vittünk és még a kórházban kiszúrták a 2.nap.Amikor mentem a kislányomért békésen aludt.Azóta is benn van.
2009. szept. 18. 21:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is a kórházban szúrattam. Egyből az aranyat teszik be.

Meg se érezte a lányom!

2009. szept. 18. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!