Egy átlagos kakis pelusnál hány darab törlőkendőt használtok el?
én is olyan 2-3al végzek,de "jobb" esetben van hogy a 4is kevés,de olyankor inkább zuhanyzik :-)
igen,elég "pihent" a kérdésem :-)
2-4.
Már sokfélét próbáltunk, de a Johnson's extra protection (zöld-rózsaszín) az, amiben még nem csalódtam. Jó nedves, krémes, isteni az illata, a dobozból kiszedhető 1 kézzel, de nem szakad könnyen, és nem vékony.
3-4 db törlőkendőt használunk ,de mikor itthon vagyunk akkor kakinál inkább a csap alatt mosom le.
Pampers törlőkendőt használunk
Johnson's vagy Nivea, elég vastagok.
Én úgy szoktam, hogy eleve 2 db-ot összefogok, majd félbehajtom, ezzel lejön a naggya, mégegyszer félbe ezzel szinte tiszta lesz, majd csak 1 db kell a végleges tisztításhoz. És a kezem nem lesz kakis.:)
Tehát 3 db, 14 hós kisfiú anyuja
Legtöbbször elég egy darab. Nagyon ritkán kell kettő. Ahogy kibontom a pelenkát és a fenti részt alácsúsztatom, a nagyját letörlöm vele. A maradékra elég egy kendő. Én mindig nagyokat nézek, ha látom, hogy mások hogy csinálják. Tiszta pocsékolás.
Mindenfélét használunk, Libero, Pempers, Nivea, Babylove.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!