Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor hullott ki a babátok...

Mikor hullott ki a babátok haja? Mennyi idő után nőtt ki az új?

Figyelt kérdés
Kislány vagy kisfiú? Kislányom most lesz hat hónapos és már azt hittem nem fog kihullani a haja,de pár napja nagyon hullik és már alig van haja. Vajon mikor fog kinőni neki? Olyan furcsa,mert sok és hosszú hajjal született. De így is egy tündér,imádom! :-)
2013. márc. 27. 20:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Lányom vállig érő hajjal született, nem hullott ki neki.

A fiamnak is volt haja, bár nem akkora. Már én is biztos voltam benne, hogy megmarad neki, de 6 hónapos korában kezdett neki hullani. Hónapokig olyan volt, mint aki kemóra jár. És gyönyörű göndör haja nőtt! Most 3 éves, sajnos úgy látom mégis egyenes haja lesz.

2013. márc. 27. 20:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem kisfiam van bár a hajat tőlem ôrökölte mert ahhoz képest elég nagy hajjal született.

Az első 6hetben csak hason fekudt ugy szeretett fekudni oruiltemvneki mert nem kopik el a haja hatul...aztan 6het uta csak hatal fekudt a haja egy foltban es oldalt teljesen kikopott kopasz lett.felul viszont meg hosszabb mert azota nőtt neki.

Most 6hónapos meg mindig kopasz ott ahol kihullott a hajacskaja

2013. márc. 27. 21:11
 3/6 anonim ***** válasza:

A lányom is sok hajjal született. Nem hullott ki neki. Amikor sokat forgatta már a fejét, akkor körben kicsit ritkult neki, felül meg olyan kis punk taréjban volt. :)

Aztán amikor már fel tudott ülni meg állni, akkor kezdett még jobban erősödni neki, mert akkor már nem feküdte ki.

2013. márc. 27. 21:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Kislányom fekete,viszonylag sok és hosszú hajjal született. 1.5 hónapos kora körül kezdett hullani, 2 hónapos korában úgy nézett ki szegénykém, mint aki foltokban vedlik, teljesen random helyeken meredezett csomókban a hosszú fekete haj, alatta meg mint egy süni,nőtt az új haj, ami szőkésbarna. Most 4 hónapos, teljesen lecserélődött a haja,selymes másfél centis sötétszőke.
2013. márc. 27. 21:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hát akkor csak mi leszünk kopaszok. :-D Neki is kezd nőni az új,de még annyira pici,hogy inkább látszik kopasznak. Szinte már csak a fejtetőn van haj,de az jó hosszú,ő is punk lesz.
2013. márc. 27. 21:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Lányomnak 3hósan kezdett hullani a hosszú vöröses babahaja,de folyamatosan nő a rendes neki és szőkül ki.6hós lesz lassan és ha nem vágtam volna már neki 3x is le,akkor vállig érne mindenhol kb,de mivel még vékonyszálú,két szál haja van,így vágom,mert hülyén néz ki az a kevés hosszú fazonban.
2013. márc. 28. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!