Mikor hullott ki a babátok haja? Mennyi idő után nőtt ki az új?

Lányom vállig érő hajjal született, nem hullott ki neki.
A fiamnak is volt haja, bár nem akkora. Már én is biztos voltam benne, hogy megmarad neki, de 6 hónapos korában kezdett neki hullani. Hónapokig olyan volt, mint aki kemóra jár. És gyönyörű göndör haja nőtt! Most 3 éves, sajnos úgy látom mégis egyenes haja lesz.

Nekem kisfiam van bár a hajat tőlem ôrökölte mert ahhoz képest elég nagy hajjal született.
Az első 6hetben csak hason fekudt ugy szeretett fekudni oruiltemvneki mert nem kopik el a haja hatul...aztan 6het uta csak hatal fekudt a haja egy foltban es oldalt teljesen kikopott kopasz lett.felul viszont meg hosszabb mert azota nőtt neki.
Most 6hónapos meg mindig kopasz ott ahol kihullott a hajacskaja

A lányom is sok hajjal született. Nem hullott ki neki. Amikor sokat forgatta már a fejét, akkor körben kicsit ritkult neki, felül meg olyan kis punk taréjban volt. :)
Aztán amikor már fel tudott ülni meg állni, akkor kezdett még jobban erősödni neki, mert akkor már nem feküdte ki.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!