Mikor kezdett fogzani a babátok?
Szia!
Nekem is kb 2 hónapos volt a fiam amikor elkezdődött az erős nyálzás.Most 5 hónapos,és 2 foga van (1 hét alatt jött ki mindkettő).
Szia!Az én kisfiam nem kezdte ilyen korán... :)
Ő 5-6 hónaposan kezdte a nyáladzást,majd 7 hónaposan bújt ki neki egyszerre 4 fogacska,szinte észre sem vettük.Most 8,5 hónapos és ismét készülődik,a doki szerint ismét egyszerre több. :(
Az első fogzás nem viselte meg,de ezeknél hőemelkedése is van napok óta.Szegénykéknek mennyit kell szenvedniük,hjajjj....
3,5 hónapos a lányom.
Két hónapos korában kértem a gyerekorvost nézze még meg az ínyét, mert szerintem a foga jön.
Nézett rám ferdén, hogy ez még korai, de megnézte és elcsodálkozott, hogy jéééé, tényleg...
Egyre duzzadtabb az ínye, egyre többet ordít, nyáladzik, remélem hamarosan kijön a foga. A férjem családjában mindenkinek korán jöttek ki az első fogacskák (3-5 hónaposan).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!