Nem szeretem a kisbabám? Vagy csak a hormonok játéka?
Figyelt kérdés
Most lett 3 hetes a kislányom,akit terveztünk,nagyon nagyon vágytam rá,problémamentes terhességem volt,alig vártam,hogy találkozzam vele,sírva gondoltam arra a pillanatra,amikor először meglátom.A szülésem is szép volt,és a baba gyönyörű,mindenki nézte,hogy mintha nem is újszülött lenne.Ennek ellenére nem érzem még mindig azt a mindent elsöprő szeretetet,eufóriát amit éreznem kéne.Mindent megcsinálok körülötte,szoptatom,pelenkázom,fürdetem,ha ébren éneklek,beszélek hozzá,aggódom,ha úgy érzem valami nem stimmel,de még mindig nem fogtam fel,hogy ő az én gyerekem...Mikor fog ez megváltozni??Szerencsés vagyok,mert éjszaka is elég jól alszik,nem sír rengeteget,és én még sem vagyok felhőtlenül boldog.Olyan,mintha a férjem sokkal jobban örül neki,mint ahogy én,pedig az anyja vagyok,és világ életemben babát szerettem volna.Annyira elkeserít,hogy ezt érzem...Az etetések is stresszelnek,mert nagyon sokat bukik,gyakran félre is nyel és köhécsel,attól félek,hogy megfullad,vagy történik vele valami.Mikor kezdi el az ember igazán élvezni az anyaságot??2013. márc. 26. 16:29
11/16 anonim válasza:
mi most töltöttük be a 17.hetet
nekem is voltak furcsa érzéseim az elején...bennem az is felmerült,h ő nem szeret
sok ember megfordult,meg hirtelen olyan új volt minden,pedig nekem se volt semmilyen problémám a szülésig,és utána se,de mikor a hasfájás és a kiismerés megtörténik tök jó lesz.nekünk ez 6 hét után jött,mikor új év első hetében elmentek a nagyszülők,férjem vissza dolgozni,és végre kialakítottuk a hétköznapokat együtt.az első igazi mosoly is csodás lesz,nyugi!!!
12/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok!nem tudom,hogy valaki olvassa-e még,de gondoltam írok ismét.Most lesz 8 hetes,és IMÁDOM:))kevesebbet sír,már sokat mosolyog rám,igaz,éjszaka még mindig kétszer ébred és hajnalban kel,de elég egy mosoly tőle és elolvadok.Kellett pár hét,hogy ezt érezzem,de végre eljött ez az idő is,boldog vagyok az álmosság ellenére is,és néha könnyezik a szemem,ha rá nézek,olyan gyönyörű...Köszönöm mindenkinek aki írt és lelket öntött belém!
2013. ápr. 29. 16:33
14/16 anonim válasza:
:-))) szuper!
A könnyezés még csak a kezdet, lesz ez olyan erős, hogy úgy érzed, a szíved is kitépnéd érte...:-)))
15/16 anonim válasza:
Látod :D Nehéz, egy kisbabával, mindenkinek vannak nehéz időszakai, de te is Normális vagy mint mindenki más :D Sok boldogságot kívánok és sok mosolygós reggelt :D
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:))
2013. máj. 6. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!