Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek nagy gond, ha egy...

Szerintetek nagy gond, ha egy 6 hetes gyereket fél kilenc körül fürdetünk meg, de úgy, hogy előtte felkapcsoljuk a villanyt és kitakarjuk=felébresztjük?

Figyelt kérdés
Az elején volt, hogy alvás közben kiemeltem, nagyon bűntudatom volt-mikor mamáékhoz vittük. Ilyenkor célszerűbb megvárni míg magától kel?

2013. márc. 26. 12:38
1 2
 11/12 sumergo ***** válasza:
Én mindig akkor fürdettem, mikor épp ébren volt. Soha nem keltettem emiatt a lányom. Ha a délutáni alvás olyan hosszúra nyúlt, hogy 9 körül kelt fel enni, akkor szimplán tisztába tettem, szopizott, és aludt tovább. Néhány alkalommal kimaradt a fürdés, és akkor mi van? Egyébként 6- 7 között szokott ébren lenni, így akkor szoktam fürdetni. Soha eszembe se jutott, hogy emiatt felkeltsem, pláne este fél kilenckor. Fürdesd korábban. Rá fog állni a belső órája szépen.
2013. márc. 26. 14:27
 12/12 anonim ***** válasza:
és amikor igy felkeltitek nem lesz utána sokáig nyűgös? Mert én párszor rákényszerültem, hogy flkeltsem, de utána mindig nagy hoppárét rendezett. Sokáig nem tudott visszaaludni. Nem szabad felkelteni egy alvó babát, a kis agyacskájuk alvás közben fejlődik. Nem hiába alszanak annyit. Szerintem egy fürdetés miatt ne keltegesd. Fürdik, amikor fürdik, ilyen picinél még nem számit annyira az időpont. Annyi minden változni fog még ugyis...
2013. márc. 26. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!