Szerintetek lehet valami gond belole?
Nem, semmi gond! Ha csak anyatejes, akkor ennyi és kész. Az én Fiam október elején született 3230grammal és 54 centivel. Még nincs fél éves és 9 kg, 75 centi. A doki és a védőnő is mindig kinevet, mert én is aggódom, hogy nincs-e valami baja. Nincsen semmi, ő ilyen típus. A Lányom meg 2,5 éves és 12 kg, 90 centi. Egyikkel sem tudok mit csinálni.
Ne aggódj, nagyon ügyes a babád! Egyen csak, amennyi jól esik!
az enyém is nagy baba,szintén kisfiú
november 14 én született 3620g 51 cm
most március 14 én 4 hónapos volt 7300 gramm 66 cm
óriásbébi :) és ő is csak anyatejes !!
Az én kisebbikem is anyatejes volt 6 hónapig, mindenki cukkolt hogy olyan zsíros tejem lehet, mint a fókáknak, mert a gyerek konkrétan úgy nézett ki mint a Michelin baba. Nem jó húsban volt, hanem mint egy hájas kismalac amelyik elérte a vágósúlyt, pedig az apja is vékonyka és én sem vagyok nagy darab.
A védőnő is csak lesett, hogy minden mérésnél egyre nagyobb... Aztán 1 éves korára már formásabb lett, 3 éves kora után pedig kifejezetten vékonyka.
Tisztelt Anyuka!
Amíg nem szól az Orvos (esetleg a védőnő) addig nincs ok az aggodalomra.
Dr.X
Koszonom az eddigi valaszokat :) jo ezeket olvasni :)
Eddig meg nem szolt sem a vedono sem az orvos h gond lenne csk mindegyik csodalkozik h mekkora :) Gondoltam arra is h talan napkozben a suru szopasok helyett adhatnek neki teat is, eddig meg nem kapott es sajna a cumisuveget sem szivja :/
Itt az oldalon sok olyan hozzaszolast olvastam h ennyi idos babaknak mar ki kell birniuk 4 orat is eves nelkul...de az enyem nem birja ki :) ejszqka us tobbszor kel de azt mondjuk nem banom es a szoptatast se mert imadok szoptatni :) csak nem szeretnem ha neki ebbol hatranya szarmazna...mondjuk a mozgasfejlodesben mert h nagyobb a sulya.
Mindenkinek koszonom a valaszt ment a zold kezecske :)
2. válaszoló vagyok! Jól le lettem pontozva, nem értem, miért, de mindegy is:o)
Abszolút nincs lemaradva a Babád a mozgásfejlődésben, sőt! Nagyon is ügyes a korához mérten. A súly nem fogja befolyásolni a mozgásfejlődést.
Az meg, hogy ki kell bírnia 4 órát, az egy HÜLYESÉG! Mi felnőttek sem vagyunk egyformák, van, hogy gyakrabban ennénk, van, hogy ritkábban. A gyerek sem gép. És sokszor lehet, hogy csak szomjas és nem is eszik sokat, csak a szomját csillapítja 1-1 szopinál. Szerintem ne adj neki teát! Maradjon a cici 6 hónapos koráig.:o) Utána életében ihat még annyi teát, amennyi csak belefér. De most még a tejen kívül nincs másra szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!