Ismertek babáknak való játszóházat Bp. -en?
szinte mindegyik játszóházban van babasarok, ahol az ilyen kicsik is tudnak játszani és a nagyobbak nem mennek be (ott vannak a szülők is, látják, hogy ha kicsi van, rászólnak a nagyobbakra)
persze nem hétvégén kell menni, hanem hétköznap délelőtt, kora délután, akkor kevesen vannak.
mi már többször voltunk játszóházban a 9,5 hónaposommal.
nagyon szereti, lát más gyerekeket is, olyan játékok vannak ott, amik itthon nincsenek...szóval rengeteg új dolog :) élvezi, és ki is fárasztja a sok élmény
én olyan játékokhoz viszem oda, amit tudom, hogy nem fog nyalogatni, inkább birizgálni és nyomkodni kell, vagy a játékautóban tologatom.
én csak ajánlani tudom. ja és más Anyukákkal is találkozhatsz, tapasztalatokat cserélhettek.
tipp: mond a bejáratnál, hogy először jöttök, szeretnél körülnézni. ha a kicsinek nem tetszik, akkor nem fizettél ki több ezer ft-ot feleslegesen.
de szerintem csak először lesz egy kicsit megilletődve, és el se akar majd mellőled mozdulni, de utána fel fog oldódni :))))
menjetek, próbáljátok ki.
1-es vagyok
mi a lurdy házban lévő játszóházba szoktunk járni (ott 1 éves korig ingyenes is), nekünk az van közel tömegközlekedéssel
de a mammutban is jó a játszóházban a babasarok
Igen, voltam, de én nem javaslom! Leginkább nagymozgást fejlesztő játékok vannak és a babrészlegen is már járó, szaladó kisgyerekek, szülőkről pedig inkább semmit... úgy állnak hozzá, hogy én vigyázzak inkább a mászó gyerekemre, mert ő a kisebb, tehát menjen a nagyok útjából...mindezt a babsarokban..
szóval nekem csalódás volt, inkább 2 éves kor fölött jó.
Állatkerti játszóház nagyon jó! ( a babasarok is szuper)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!