Ismertek olyan könyvet vagy játékot, amiben az állatokat mutatják be? Képpel illusztrálják és nyomásra az adott állat hangja hallható?
ez könyv, bár elég drága, számoljunk együtt és a falusi hangok tartozik bele. Szerintem nagyon jó, legalábbis nálunk bejön
Én laptopot láttam valahol amin állatok voltak a billentyűkön, de valami borzalmas hangjuk volt. Meg általában azoknak is amiket néhány játékboltban kipróbáltam. Inkább ijesztőek és hangosak voltak mintsem élethűek. De lehet, hogy csak én futottam bele ilyenekbe, mert nem konkrétan azt kerestem, csak kíváncsi voltam és próbálgattam őket.
Szóval mindenképpen boltban vedd meg és hallgasd meg előtte, ne netről rendeld, mert meglepetés érhet.
Egyszer bababörzén is vettem egy ilyen laptopot, és a kisfiam frászt kapott tőle, de én is, olyan csúnya hangja volt (még özönvíz előtti volt, és nem volt benne elem, nem tudtuk kipróbálni, de gondoltam 300 Ft-ot megér).
El is ajándékoztam gyorsan, viszont állítólag a kislány örült neki akinek adtuk, szóval nem mindenki ijed meg tőle :).
Nekünk Auchan-os van, azt hiszem többféle van
a mienken kutya, tyúk, ló, boci, birka, kacsa és egy traktoros kisfiú van
ha egyszer nyomod meg, akkor utánozza a hangot, ha kétszer ugyanazt akkor zenél
ja és közbe villog, elég zavaró volt, így azt leragasztottam
ajándékba kaptuk, de szerintem nem dárga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!