Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha ránéztek ezekre a ruhákra,...

Ha ránéztek ezekre a ruhákra, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

[link]

ttp://kepfeltoltes.hu/view/130326/S7304953_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

[link]

[link]

2013. márc. 26. 06:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
57%

Megmondom őszintén, a rugi nagyon ő divatú, 100 Ft-öt ha adnék érte.

Az első body sem valami trendi, 100 Ft.

A csíkos felső nekem fiús, az 150 Ft.

A két rózsaszín passzes body szép, 250 Ft.

Az a baj, + még a posta, és már nem éri meg megvenni, mert a két body 500+ a posta ajánlva 500. 1000-ért kapok 3db újat a Tescóban!

Nagy csomagban érdemes feladni , amiben van nadrág, ruha, body, kardigán...

Ha szépek, akkor 500 Ft/db is elmegy, de ezek nem valami terendi ruhák, 50-100 Ft ha csomagban ezeket össze rakod!

2013. márc. 26. 07:20
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Drága. Használt ruhák es nem is szépek. Maximum egy ezres az osszesert, de meg az is sok, hiszen a postát is fizetni kell.
2013. márc. 26. 07:34
 13/19 anonim ***** válasza:
61%

Őszintén? Nem akarlak megbántani de az első body nekem tipikusan az a 7-8 évvel ezelőtt is olyanok voltak a bodyk ez a kicsit poliészteres anyagú (tudom mert a fiamra anno kaptam barátnőmtől ruhákat és az tele volt ilyen anyagú bodyval na hát én ezt nagyon nem szerettem).

A rugi ódivatú a csíkos felsőt nem adnám kislányra kisfiúra is csak így poénosnak, hogy olyan mintha méhecske lenne.

A 2 scamp body az tuti az tetszik is szeretem is nem is divatjamúlt, de azért a rugiért 200 ft-ot nem adnék én sem:((

Ne hari.

2013. márc. 26. 07:56
 14/19 anonim ***** válasza:
73%

Hát akkor én ódivatú vagyok. :(

Nekem tetszenek és az árukkal sincs bajom, de a postaköltség miatt én sem venném meg ennyiért. Próbáld meg bababörzén,vagy vidd be bizományiba és hátha...

2013. márc. 26. 08:07
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

"Próbáltam csomagban is, de úgy látszik nekem ehhez nincs szerencsém.

9 body, 3 rugi nem ment el 3000 ft-ért"

Én most vettem egy 55 db-os extra jó minőségű, márkás babaruhacsomagot, sok új is volt benne, 6000 ft-ért. Tényleg sokat kérsz érte.

2013. márc. 26. 08:08
 16/19 anonim ***** válasza:

Én a kisfiam kezdő ruhaszettjét adtam el 3.000 Ft-ért, és így is már 2x3 hét ment le, mire megvette valaki. 35 db-ból állt, és mindet fél évvel ezelőtt vásároltam (Tesco, Auchan), egy 3 db-os body szett ára volt majdnem 2.500 Ft, volt amelyik rugdalózót, body-t csak másfél hétig(!!!) tudta hordani, és már nőtte is ki.

Nem nagyon mennek a babaruhák, egy-egy darabot úgy vesznek meg, hogyha 1 Ft-ról indítod, vagy ha márkás. De pl. a kisfiam Next pólóit, body-jait nem tudom eladni, 4 db-os bodycsomag, amit csak ő hordott 300 Ft-os darabáron ment volna el, de annyiért inkább nem adtam. Ha bemész a Tesco-ba, és veszel egy 3 db-os szettet, az is több 1.200 Ft-nál, és a minősége sem olyan.

3 db melegítőt (alsó és felső) tudtam eladni 2.000 Ft-ért, és azt is csak a kisfiam viselte, úgy adtuk tovább, mintha újak lennének. A legolcsóbb melegítő volt 2.500 Ft. De én úgy vagyok vele, hogy ezeket a ruhákat így is, úgy is megvenném neki, tehát ha valamennyit kapok értük amikor kinőttük, az már tiszta haszon nekem.

Szerencse is kell hozzá, és az is, hogy tényleg praktikus ruhadarabokról legyen szó + a minősége is olyan legyen, amit az ember szívesen képzel el a gyerekén.

2013. márc. 26. 10:34
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik mindegyik, csak a csíkos nem.Egyszerűek hasonlítanak a Scampos termékekre, de én soha nem vennék neten, csak bababörzén és turiban.Próbáld őket ott eladni.
2013. márc. 26. 11:42
 18/19 anonim ***** válasza:
60%
Ismét árulja el drága lepontozó bajnok, hogy ha a kérdésben a MIT GONDOLTOK, mi a VÉLEMÉNYETEK szerepel akkor miért is kell lepontozni ha leírjuk??? Még akkor is ha nem egyezik a kérdező véleményével??? Tipikus bosszúból nyomkodás...egészségére...
2013. márc. 26. 11:48
 19/19 anonim ***** válasza:
52%
Az első kétt linket én nem veném meg mert egyátalán nem szépek ,scampért adnék csak 250-300ft többiért max 100ft .
2013. márc. 26. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!