Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lábzsák, overál, vagy kétrésze...

Lábzsák, overál, vagy kétrészes kabát nadrág?

Figyelt kérdés

a babám most fél éves, 68-as ruhákat hord. hamarosan itt az idő, hogy téli cuccokat vegyek neki. ezerféle létezik.

van az overál ugye, ami egyben van, állítólag ezt hamar kinövi, van az amikor a kabát meg a nadrág az külön van, és van ez a lábzsák vagy bundazsák nevű képződmény, amivel elvileg a babakocsit kell kibélelni. sportkocsit használunk.

ti melyiket javasoljátok? én egyelőre lábzsák/bundazsák + kétrészes kabát-nadrág variációban gondolkodom, de félek, hogy a kocsiban a bundazsákban nem fogja magát jól érezni "bezárva" a babám. egyáltalán ilyen pici (74) méretben fogok tudni venni kétrészes kabátos kertésznadrágos téli garnitúrát? ti hogy oldottátok ezt meg? nem szeretnék felesleges dolgokat venni, felesleges költségekbe verni magam, viszont azt se szeretném, hogy a babám megfázzon. sose volt még beteg, ezt nem szeretném megtörni. :) köszi a segítséget.

márciusi baba, akkor még nem nagyon mászkáltunk vele, és megoldottuk egy jó meleg pólyával, tehát a téli ruhatár gyakorlatilag üres.

2009. szept. 18. 08:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Szerintem aki már túl van egy télen annak a tanácsát fogadd meg. És azok mind azt mondták, hogy overál és bundazsák a kocsiba. Már ők tudják. Amúgy én is városba lakom és mindig a bundazsák benne volt a babakocsiban.Csak mosni vettem ki. Mert amúgy nagyon hidegek a kocsik télen. Ha meg plédet raksz bele a kocsiba még nehezebben kötöd be a gyereket. És azállandóan lecsúszik alóla főleg ha még mocorog is. Ezeknek a zsákoknak meg van rögítőjük, hogy ne csúszkáljanak a kocsiban. Nekem tépőzáras volt.
2009. szept. 18. 09:59
 22/25 A kérdező kommentje:

meggyőztetek, mindenképpen lesz bundazsák is. az overál viszont kétrészes lesz, kantáros nadrággal, mivel sokat utazunk autóval, és így csak a kabátot le kell venni róla, nem pedig az egyberészes overált begyürkészni a háta mögé egy hosszabb úton.

köszi még egyszer a segítséget.

2009. szept. 18. 10:13
 23/25 anonim ***** válasza:
Nem meggyőzni akarlak de a kocsiban be fog izzadni a kétrészes aljában. Fog rajta folyni a víz utánna meg jól meg fázik. Az overálnál meg csak ki cibzározod végig és kiemeled a lábát és a kezét a hátamögül nem kell ki venned. De az overál alsót levenni róla az gyötrelemes.
2009. szept. 18. 20:54
 24/25 anonim ***** válasza:
9:48 vagyok. Köszi, nem is tudtam, hogy biztonsági övvel is lehet, ó. Akkor meggondolom :D Mert tényleg nagyon szépek, nem is annyira drága. De még mindig amellett voksolok, hogy kivárom, mit tud addigra mozogni a csibész, illetve mekkora hideg lesz, és majd meglátom a bundazsákot. Nem az lesz az első, amit megveszek télre.
2009. szept. 18. 21:02
 25/25 A kérdező kommentje:
09:18-as, a nadrágot csak nagyon nagy hidegben szeretném ráadni, egyébként bundazsák + kabát. így megfázni sem fog, és az izzadság se fog róla csöpögni. :)
2009. szept. 21. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!