Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lábzsák, overál, vagy kétrésze...

Lábzsák, overál, vagy kétrészes kabát nadrág?

Figyelt kérdés

a babám most fél éves, 68-as ruhákat hord. hamarosan itt az idő, hogy téli cuccokat vegyek neki. ezerféle létezik.

van az overál ugye, ami egyben van, állítólag ezt hamar kinövi, van az amikor a kabát meg a nadrág az külön van, és van ez a lábzsák vagy bundazsák nevű képződmény, amivel elvileg a babakocsit kell kibélelni. sportkocsit használunk.

ti melyiket javasoljátok? én egyelőre lábzsák/bundazsák + kétrészes kabát-nadrág variációban gondolkodom, de félek, hogy a kocsiban a bundazsákban nem fogja magát jól érezni "bezárva" a babám. egyáltalán ilyen pici (74) méretben fogok tudni venni kétrészes kabátos kertésznadrágos téli garnitúrát? ti hogy oldottátok ezt meg? nem szeretnék felesleges dolgokat venni, felesleges költségekbe verni magam, viszont azt se szeretném, hogy a babám megfázzon. sose volt még beteg, ezt nem szeretném megtörni. :) köszi a segítséget.

márciusi baba, akkor még nem nagyon mászkáltunk vele, és megoldottuk egy jó meleg pólyával, tehát a téli ruhatár gyakorlatilag üres.

2009. szept. 18. 08:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Mindenképen overált vennék. Tapasztalatból mondom. Mi tavaj ugyan így voltunk mit te. Én vettem kabátot is de az egyszer se volt rajta. Csak az overál. Sokkal praktikusabb. Könnyebb le fel venni. Nekem is C&A overálom volt. Nagyon szerettük mert mind a két lábánál teljesen le lehet cibzározni. Attól ne tarts hogy három hónap múlva elindul. Hiszen akkor még csak 8 hónapos lesz. Nem fog egyből szaladgálni neked. Az első lépéstől az önnáló sétáig még nagyon sok idő telik el. Jó ha egy évesen menni fog akkor remélhetőleg meg már jó idő lesz. Ja és két számmal nagyobb overált vegyél, hogy jó legyen még tavasszal is.És könnyebb a sok ruhában a gyereket is bele helyezni.
2009. szept. 18. 09:39
 12/25 anonim ***** válasza:
Ez a bundazsàk szuper!!!!!!!!!
2009. szept. 18. 09:40
 13/25 A kérdező kommentje:
nem tudom, szerintem 6 hónap meg 3 hónap, az nem 8, hanem 9... és akkor még csak december lesz. de oké, értem mit mondasz.
2009. szept. 18. 09:44
 14/25 anonim ***** válasza:

Menj a gyerekkel, ha vásárolsz,mert sokszor a számozás csalóka!Főleg így hogy alá kell öltöztetni lehet a 74es éppcsak jó lesz rá(addig tuti nő egy méretet mire bejön az overállos idő)-mi most 92es együttest vettünk neki őszre pedig a 80as bodyk még lazák rá,tehát ennyire nem számít a számozás,mert amit vettünk pont jó rá

Meg eggyel nagyobb méretet azért is vehetsz,mert különben tél végére tuti kinövi.

Lábzsák amugy az amit a babakocsi aljára húzol hogy a lába ne fázzon,bundazsák pedig az ami olyan mint egy overall csak alul nem lába van hanem zsákszerű

15/25 A kérdező kommentje:
09:40-es, szerintem is szuper :) és találtam még egy fajtát, [link] ez is jónak tűnik.
 16/25 anonim ***** válasza:
09:39-es vagyok a bundazsák tényleg szuper azt is vedd meg. Elfér az overálal. Én is mindig így vittem le overálba beraktam és a babakocsiba meg a bundazsák volt. És szerintem elég jó árban is van. Én láttam már 30000Ft körül is. Jobb mint a plédek a kocsiban. Azzal sok a gond mikor kiveszed a kocsiból. összegyürődik és csúszkál állandóan igazíthatod ezt meg csak lecibzárazod és már ki is tudod venni a gyereket. Mi nagyon szerettük. És a többi kismama is akkiknek ilyen volt a környezetemben. Biztos jó vétel csak az a kérdés jó-e a babakocsidba.
2009. szept. 18. 09:45
 17/25 A kérdező kommentje:
09:44, ezt a tanácsodat is megfogadom, mindenképp viszem a babát. azért gondolkodtam csak 74-esben, mert a 68asok is épp most lettek rá jók, még 62-est is hord. de el fogom vinni, persze.
2009. szept. 18. 09:45
 18/25 A kérdező kommentje:
09:45, szerintem ezt se merem megrendelni neten, hanem megkeresem személyesen, és bepróbálom a kocsiba! köszi a tippeket :))
2009. szept. 18. 09:47
 19/25 anonim ***** válasza:
9:31 vagyok, én nem veszek bundazsákot, mert sem autóban sem babakocsiban nem tudom bekötni az 5 pontos biztonságiövbe, és mert annyira nem fekszik nyugton a babám, hogy el tudjam képzelni, vajon mit is fog tenni benne :D Szerintem az piciknek jó pl kitenni aludni nyugiban, én viszont városban lakom, nem tudnánk mire használni.
2009. szept. 18. 09:48
 20/25 A kérdező kommentje:
09:48, de hiszen ezek kompatibilisek az övekkel! a hátulján van neki lyuk, ahol át tudod bújtatni. de nem akarlak rábeszélni, csak úgy mondtam, hogy tudjál róla :)
2009. szept. 18. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!