Nekem megtetszett, csak azért vacilálok, mert nem alacsony a 22 cm ülőmagasság a széknél. Fiam most még csak másfél éves, de olyat szeretnék amit sokáig tud használni. A másik amire gondoltam az az ikeás mammut szék és asztal, csak azt nehezebb nekünk beszerezni, mert tőlünk messze van csak ikea. Melyiket vennétek?
2013. márc. 25. 13:48
1/9 anonim válasza:
Nekem tetszik,csak elgondolkodtató,hogy esetleg pár hónap múlva is így fog e rajta kinézni a festés,mivel kézzel van festve én félnék,hogy csúnyán kopik. :(
2013. márc. 25. 13:51
2/9 anonim válasza:
Ezt semmiképpen. Nekem nem tetszenek rajta a figurák! Ennyi pénzért pedig megnézem milyen az összhatás. :)
2013. márc. 25. 13:52
3/9 anonim válasza:
Nekem sem jön be. Ikeás dolgokat is tudsz venni neten, újat, vagy akár használtan is.
2013. márc. 25. 13:57
4/9 anonim válasza:
Drága! Nagyon!
Nincs ismerős, aki ikea-ban tudna nektek vásárolni?
A széket pedig apától örökölte, békebeli kis gyerek szék.
2013. márc. 25. 13:58
5/9 anonim válasza:
Nekem tetszik, megvenném.
2013. márc. 25. 14:11
6/9 anonim válasza:
Tetszik, de nagyon drága, ennyiért biztos nem vennénk.
Ciki, nem ciki, mi sima 1000 ft-os műanyag asztalt és 500 ft-os műanyag széket vettünk, kislányunk szereti.
2013. márc. 25. 14:14
7/9 anonim válasza:
Jól néz ki, de a gyerek azzal fog szórakozni, hogy lekaparja a figurákat, ezenkívül szerintem tisztításnál lehet, hogy kopni fog a festék. Nekünk Ikeás mammut asztalunk és székeink vannak, ne tudd meg, hogy néz ki egy filcezés vagy zsírkrétázás után, de simán le lehet törölni. Tőlünk is messze van az Ikea, de neten is tudsz venni, akár használtan is. Az egyik székünk az unokatesóé volt, tíz éves már, olyan mintha új lenne.
2013. márc. 25. 14:17
8/9 anonim válasza:
Húh, az ára nagyon sok, főleg amikor majd elkezdi összerajzolni, gyurmázni, leenni. Szerintem is az IKEA-s jobb lenne. A fiamnak én használtan vettem 2 széket+asztalt 3 eFt-ért, kicsit felújítottam, viszont nincs az, hogy mindig összerezzenek, ha éppen mondjuk filccel ül le rajzolni :). A székeink ülőmagassága 28 cm. A fiam 92 cm és még kicsit magas Neki, de felül rendesen, csak nem ér le a lába ha teljesen hátracsúszik benne.
2013. márc. 25. 15:30
9/9 anonim válasza:
É megvenném!
Ez fa, és kézzel festett, ami le van lakkozva, nem dög feljönni!
Van ikeás asztalunk, hát az olyan mint az osb, vagy inkább mint a Forgács. Egyszer ragasztottam cerluxal, az asztalra tettem, fel is szedte róla a festéket!
Ez azért minőségibb mint az IKEA, és árban ennyi a fa, ennél csak drágábbak vannak!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!