Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi ideig tudtátik használn...

Disi kérdése:

Mennyi ideig tudtátik használni a gyerekasztalt ki székkel?

Figyelt kérdés
Voltunk egy ismerősnél, ahol a kislánynak nagyon èdes, szép, mintás asztalkája van hozzá passzoló székkel. Teljesen beleszerelmesedtem, de nem tudom megéri-e rááldozni kb 15e ft-ot, postakölzséggel nahyjából ennyi lenne. Mi még csak kis műanyag széket vettünk, de azt annyira nem szeretem mert ki kell ülnie a szélère hogy leérken a lába. Amit kipróbáltunk az pont jó volt nekik, de nem növik ki nagyon gyorsan? Egyàltalán megéri ilyen szép mintásat venni vagy úgyis leamortizálják?

2013. febr. 14. 22:12
 1/10 anonim ***** válasza:

3 éves lányom még használja.

Szerintem még fogja is egy jó ideig.

Hány éves a gyermeked?

2013. febr. 14. 22:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat a helyesírásért, telefonröl vagyok. 19 hós múlt a kislányom. Fa vagy műanyag bútort érdemes venni? A műanyagot könnyebb tisztìtani, nem?
2013. febr. 14. 22:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen a műanyagot könnyebb tisztán tartani. Az a fa kombináció elég drága egy ilyen kisgyereknek. Ha csak nem fogod sajnálni hogy összefirkálja. Legalábbis az enyém az asztalt zsírkrétázza össze vagy a múltkor a széket vízfestékezte össze mert ő éppen más színűre szerette volna pingálni ilyenek ezek a gyerkőcök szeretnek alkotni.
2013. febr. 15. 06:08
 4/10 anonim ***** válasza:

[link]

2 ilyen kis szekünk van, és 1 ilyen fa asztal mint a második képen!

Most vettúnk még egy széket, hogy jön a második baba, hog nekem, és a gyerekeknek is legyen1-1.

100 kg bír a szék, engem, férjem is simán elbír!

1,5 évese kapta a lányom, most 4 éves, kényelmes neki, a kis asztalnál eszik, rajzol gyurmázunk fest! Simán letörlöm, lejön róla minden, max néha hoz a mama nejlon abroszt, viaszos vászon, ami hercegnős, vág macis, akkor azt teszem rá.

Míg suliba nem megy, ezt fogja használni, majd a tesó tovább!!!

Maminál van műanyag, az asztal a szék sem valami stabil, én n tudok mellé ülni, mer engem az aszék nem bír el, bele sem fér a fenekem!

Ég és föld a kettő, szerintem megéri!

Ha belegondolsz, a te gyermeked is még 5 évig ezt használja!

2013. febr. 15. 07:25
 5/10 anonim ***** válasza:
4éves lányomnak most vettünk IKEÁban KRITTER gyerekasztalt meg széket, mert már nem bírtam elviselni, hogy folyton az étkezőasztalon barkácsol és nem lehet leülni enni. Még 2-3 évig biztos használni fogja, iskolára meg úgyis kell íróasztal. Fa. Én műanyagot nem vennék, nem gusztusos. Amúgy nem szeretem az ikeát, semmi más ikea bútorunk nincsen, de szétnéztem elég alaposan, és méretben meg ár-érték arányban ezt találtam a legjobbnak.
2013. febr. 15. 08:42
 6/10 A kérdező kommentje:
Ezt néztük, pont ilyen van az ismerősünknek is: [link] . Fa, de le van lakkozva, úgyhogy nem hiszem hogy nagyon nehéz lenne tisztán tartani. Ahogy néztem az árakat van olcsóbb, de azok egyszínűek így talán azért olcsóbbak egy kicsit. 10e ft alatt nem nagyon találni. Köszönöm mindenkinek a válaszokat ha van még valakinek hasznos tanács akkor várom :)
2013. febr. 15. 09:22
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát eldőlt :) Találtam egy új szettet vaterán, 8.500.-Ft-ért, annyi hogy ki van bontva a csomagolásból, de elvileg nem nagyon szabadna bajának lennie. Ez mondjuk elég csajos, mert pillangós és rózsaszin-fehér, de remélem hogy ez majd a hozzánk látogató kis pasikat nem fogja zavarni :) Igy azért csak spóroltam majdnem 5e ft-ot. Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2013. febr. 15. 15:11
 8/10 A kérdező kommentje:
Ez lenne az: [link]
2013. febr. 15. 15:13
 9/10 anonim ***** válasza:
nagyon szép, szerencséd volt vele!
2013. febr. 16. 06:18
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, szerintem is :)
2013. febr. 16. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!