Ez már alvászavarnak minősül? Volt valaki a Heim Pál gyermekkórházban Pesten alvásvizsgálaton?
5 HÓNAPOS A BABÁD! Könyörgöm:)
Várj még 3 évet és ha akkor is ezt csinálja, akkor visszatérhetünk a témára.
Komolyra fordítva a szót: teljesen normális, hogy 5 hónaposan ilyen, ritka az amikor egy 5 hónapos alszik mint egy kisangyal, főleg ha anyatejes. Simán jöhet a foga is, az, hogy Te ezt nem látod, attól még mocoroghat neki az íny alatt, ami nagyon tud ám fájni.
Kitartás, ez már csak ilyen
Tényleg, még csak 5 hónapos! :) lehet, rossz helyen van az ágya, melege van, esetleg fázik, a fogcsírák már feszíthetik a kis ínyét, annyi minden van... :)
A lányom ugyan így csinálta, most 1,5 éves, csak 1x ébred éjszaka, ez ilyen sajnos, kitartás!
Kedves Kérdező!
Szó szerint ugyan ezen megyünk keresztül 5 hónapos kislányommal.
Születése óta rosszul es keveset alszik. Óránként felsír, hol csak nyusszog, hol fel is kel es sír vág éppen játszik a cumival, emlegeti a fejét hason vagy a levegőt fújja. Én is hulla vagyok, sokszor emiatt türelmetlen es mar néha kiabalok is vele, hogy mi a baja, miért nem alszik. Nappal is csak 2 x 1 órát alszik, azt is babakocsiban a levegőn.
Átlagosan maximum 10 órát alszik a 24 bol es azt is vagy 6 részletben.
Gondolkoztam én is az alvas vizsgálaton.
Az is elkeserít es megijeszt hogy az ismerősök hasonló korú babái mind jó alvok. A többség mar este 8 tol reggel 8 ig alszik.
Ha van kedved továbbra is tapasztalatot cserélni egy sorstárssal, akkor írj nyugodtan a mail cimemre ami teknoske@yahoo.com
Utolsó vagyok!
Elfelejtettem írni, hogy nálunk sincs napirend, mert tök változó mikor kelünk fel és eszik, illetve hogy nappal hogy alszik, örülök ha alszik.
Engem most nagyon megijesztett az hogy olvastam, hogy a nemalvás és a felgyorsult mozgásfejlődés korai tünete lehet hiperaktivitásnak. Namost öt honaposom negykezlabra probal allni, hasra 3 honapos koratol fordul. Kuszik egy hete es egesz nap megallas nelkul jar a keze-laba mint egy duracel nyulnak!
Nem tudom mit tegyek, hova forduljak! Tehetetlen vagyok es aggodom!
Masnak ez legnoldogabb idoszaka en meg elkeseredett es kialvatlan vagyok ;(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!