adtam tegnap,de csak egy fél üveggel.Beszéltem a védőnővel,mondta,hogy amelyik 4hónapostól van azt adhatom bátran,csak a málnásat ő megkérdőjelezné.Egyébként ízlett neki.
2013. márc. 28. 12:05
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ 10es!Nektek is viszont!
2013. márc. 28. 12:07
13/14 anonim válasza:
Málnásat csak akkor ha nagyon ki van magatlanítva. Málna és eper csak kétéves kkor után adható egyébként....
Ha a bébiétzelre rá van írva, hogy adható, akkor eheti természetesen, és püré formátumban. Legfeljebb tényelg bántják majd a szelek, de ez az almától és banántól is előfordulhat, mint tudjuk, bár hüvelyeseknél gyakoribb....
2013. márc. 29. 08:57
14/14 anonim válasza:
Héj nélkül, tehát szűrőn átpasszírozva adható , szerintem minden babánál más, hogy mikor, pár kanállal adj Neki először. Lassan lehet növelni az adagot. Héj nélkül mindenképp, mert az én 20 hós Kisfiam a mai napig nem tudja megemèszteni a héját, egy az egyben kijön:-( szerintem jobb az óvatosság.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.