Lehet kapni ezeket a bébiételeket Mo-n?
Pont ezet a kiszereést keresem, vagy is nem az íze, hanem a kiszerelése érdekelne.
Németországból utazunk haza, és sokat leszünk napközben úton, és ez a fajta kiszerelésü bébiételek sokkal jobb vinni, vissza zárni stb... Lehet kapni zöldségesben és gyümölcsösben is.
Aztán ez is érdekelne:
habár ez nem annyira jó, mert nem lehet vissza zárni.
Ha lehet kapni akkor hol? DM, Rossamnn, Müller.
Müllerben régen voltak a német kiszerelésü dolgok, de szeptemberben már se tápszert nem kaptam lányomnak az ittenit, és a bébiételek nagyrésze sem a német kiszerelésü volt már.
Köszönöm, én is úgy emlékeztem, hogy a másodikat már láttam.
Jó lenne az elsö, mert az pont egy üveges kiszerelésnyi mennyiség, és tényleg nagyon praktikus. A doboz utánna is használható, mert merev doboz. Az egész családnak viszem az öres dobozokat haza, abb tartanak mindenféle dolgokat.
Nagyon remélem valaki találkozott már ezzel a kiszereléssel otthon is, mert nem akarok olyan sokat cipelni. ìgy is muszáj vagyok az összes téli ruhát vinni, mert még havazik. :((((
Kettes: nem jársz véletlenül Müllerben a következö 1 héten belül?
Gondoltam felhívom a Müllert, de ha nincs nekik, akkor lehet össze keverik egy másikkal, pl a második képpel.
Igen, Bebevitából több ilyen fajta husis étel is van, mint az első linken.
Ugyan ilyen kerek műanyagdobozos gyümiset (banán-mangó-alma) Hipp-ben lehet venni a Müllerben az biztos, mert olyat szoktam venni.
A másodikat még nem vettem ebben az ízben, de azt is Müllerben szoktam.
Köszönöm mindenkinek, akkor csak annyit viszek amennyi az útra kell.
Pelenkát sem viszünk meg egyéb nagy dolgot, majd mindent elsö nap a müllerben megveszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!