Anyatejes babátokat mindig megszopiztatjátok ha éjjel felkel? Annyiszor ahányszor kel?
Növekedési ugrás??
Én mindig adok neki ha kéri. Érzed a melleden hogy csak cumizik vagy eszik is, ha csak cumi akkor vedd le őt és cseréld ki.
Az Én Fiam ráállt arra, hogy este 9-től reggel 4-5ig kibírja evés nélkül. Anyatejes. Aztán 1 hónapja elkezdte, hogy felébredt 2x-3x és mindig evett volna (volt h a cumival Én is át tudtam verni). Rájöttünk, hogy este már nem lakik jól, nem elég neki a tejci és felkel arra, hogy éhes. Így a doki néni javaslatára elkezdtem a hozzá táplálást 5 hósan, és este 6körül mindig adtam neki főzeléket, hogy a fürdés utánra maradjon a cicizés, és az alvás.
Én nem akartam vissza szoktatni a 2óránkénti evésre,,,
3 hónapos a kislányom :)
Este 8-9 körül eszik es általában bírja 5-6 ig. 1-2x kel közte fel, akkor odaadom neki a cumit, mesimogatom, megnyugtatom. Ha visszaalszik, akkor hagyom, de ha nem tud, akkor természetesen adok neki :)
Általában visszaaltatja magát es 5-6 körül kel enni. Utána meg visszaalszunk együtt 8-9ig. :) 7300 gramm a drágám, úgyhogy próbálok nem minden kis nyögésre enni adni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!