Babátok külön szobában alszik, vagy veletek egy szobában, esetleg egy ágyban?
Külön szobában alszik a fiam,kb.8 hós korától(most 16 hós.)
Addig velünk aludt egy szobában,de a saját ágyában.
Ha beteg,fáj valamije vagy nagyon nyűgös akkor én is a szobájában alszok vele.
Az első pillanattól ahogy a kórházból haza értünk KÜLÖN szobába alszik.
Egyrészt: kell ,hogy hozzászokjon az a sajátja, másrészt a Férjem dolgozik, kell neki h kipihenje magát és ne keljen fel minden etetésre, nyüsszögésre stb.
Másrészt nagyon, nagyon csúnyán rá lehet erre szoktatni a gyerekeket. A családomban van egy gyerek 8 éves a mai napig megy hajnalban a szülei közé az ágyba. Hát köszi.....
Ha beteg lesz az más. De Én elvből külön altatom.
13-as, teljesen igazad van.Nincs is ennél jobb :)
Utolsó: az én férjem vezető beosztásban dolgozik, de nem is mindig ébred fel, ha valami gond van, fogzás, ugyanúgy vigasztalja...szerintem nem kell ennél több. Mindeni másképp csinálja, ma már megdőlt a 60-as, 70-es évek nevelési koncepciója: meg is lehet nézni a nagy önállóságra nevelt (sírni hagyott stb) gyerekek társas kapcsolatait....
utolsó!
Ki mondta h sírni hagyom???? Soha nem hagytam sírni 2 percet sem !
Egyszerűen csak annyit írtam, hogy a Férjemet hagyom ALUDNI éjjel, elvégre Ő dolgozik, Én itthon vagyok.
És a beosztás tök mindegy, de kössz hogy megosztottad velem :D Az Én férjem is vezető beosztású , és nem a vonaton :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!