Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagynéném beteg lett. Beteg...

Nagynéném beteg lett. Beteg lehet tőle a 4 hónapos kislánya?

Figyelt kérdés
Izomfájdalmai és láza is van a legmagasabb 39° volt. Hány fokos lázig szabad szoptatnia? És mit adjon a kicsinek? Itthon semmi tápszer nincs és nem is biztos hogy megenné mivel csak anyatejen él.

#csecsemők #lázasan szoptatni
2013. márc. 24. 17:30
 1/3 anonim ***** válasza:
azt nem tudom hogy hány fokos lázig szoptathat.2 hóapos volt a kisfiam amikor én is lázas voltam.nem mertem szoptatni 1 nap volt amikor nem szoptattam hanem a lefejt tejet adtam neki cumisüvegből,és utána már nem fogadta el a cicit akármennyire is próbáltam. tejem rengeteg volt és spriccelt szívni sem kellett nagyon és mégsem kellett neki utána.a doki le is tolt emiatt és azt mondta hogy lázasan is szoptathatom.de nem árt felhívni a védőnőt biztos szívesen segít neki
2013. márc. 24. 18:22
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönjük szépen a választ
2013. márc. 24. 18:27
 3/3 anonim ***** válasza:
75%
Lázasan is lehet szoptatni, attól függetlenül, hogy mennyire magas a láz, vagy mióta beteg. Jobb ha anyatejen kívül nem kap semmit a kicsi. A szoptatás csökkenti annak az esélyét, hogy ő is megfertőződjön.
2013. márc. 24. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!