Van itt olyan anyuka, aki homeopátiás szereket alkalmaz ha beteg a babája? Működik?
Eddig hasfájásra azt adtam neki és mikor bújt ki a foga akkor is. akkor beváltak, most megfázott és lázas, használhatnak ilyen esetben is a homeós bogyók?
Felnőtteknek ugye 3x5 golyó az adag, babának mennyit szabad adni? És mennyi idő után hat?
Gyógyszert nem szívesen adnék neki.
Én csak azt használok a gyerekemnél! Mondjuk.ő már elmúlt 1éves, mikor használni kezdtük.
Nekünk nem 5, hanem 2 golyó az egyszeri adag. De azért lássa orvos! Nekünk van homeopátiás doktornénink.
Torok- és fülfájásra, köhögésre jó a PHYTOLACCA naponta 3x3 golyócska.
ACONTIUM NAPELLUS pedig lázra, 3x 5 golyó, vízben, teában, gyümölcslében feloldva is mehet!
Jobbulást!
OFF lesz, de érdekelne az első és második válaszoló véleménye hogy tényleg működik? Én kissé szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban, de nekem elég gyakran betegeskedik a fiam (6 éves) és jó lenne ha találnék valamilyen szelíd gyógymódot is, nem szeretném mindig a gyógyszerekkel tömni.
Mennyi idő alatt teszi rendbe a homeopátiás szer a gyereket? És tényleg meggyógyítja rendesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!