Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fiu es lany nevek marciusban?

Fiu es lany nevek marciusban?

Figyelt kérdés

Nevvalasztasban hallottam mar egy-ket erdekesnek hangzo otletet (egyforma legyen a monogramjuk, hasonlo legyen a nevuk...stb.) De olyat, amilyet en talaltam ki, meg nem hallottam:D

Mikor elso gyermekemnel a nevvalasztasra kerult a sor, meg eszembe se jutott. 2 nevet akartunk neki adni, elso neve tuti biztos volt, hogy Fanni, masodik neve eloszor nem volt biztos. Irtam egy listat paromank, hogy mely lanynevek tetszenek, mondtam neki, azok kozul valasszon. O a Lara nevet valasztotta. Azt hiszem csak szuletese utan neztem meg, hogy teljesen veletlenul mind a ketto unnepelheto marciusban. Voltak fiu nevek is a talonban. Az elso neve itt is tuti biztosra meg volt, de ez egy vadi uj nev (nem Magyarorszagon lakunk, itt olyan nevet adok a gyereknek, amilyet akarok) Eldontottem, hogy marciusban unnepelnenk azt is.

Most varjuk 2. babankat, meg elejen vagyunk, nem tudjuk, hogy fiu, vagy lany, de azt mar tudom, hogy szempont lesz a nevnapnal, hogy marciusban unnepelheto legyen:D

Van mar egy par a listan:

lanynevek: Lea vagy Leia (Lejla kizart), Rebeka, Hanna, Martina, Kira, Vivien

Fiunevek: David, Dominik

Tudtok esetleg meg neveket ezeken kivul, amit marciusban is unnepelhetnenk?

Nezegettem mar neten, de nem talalok tobbet, ami tetszik is.

2013. márc. 24. 17:04
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Feszt nem azt csinalja, amit akarok. Oldalt be lehet allitani, hogy melyik datumot akarod latni. Allitsd be, hogy 10.
2013. márc. 24. 18:44
 12/14 anonim ***** válasza:
Köszi, megtaláltam :-). Érdekes, akárhány helyen néztem, mindenhol csak a 2 nyári dátumot írták. Na, akkor szerintem mi is átállunk a márciusira. Köszi :-)
2013. márc. 24. 19:21
 13/14 anonim ***** válasza:

Érdekes ez a névnap dolog, de nem egyedi.

Az én anyukám úgy választott az öcsémnek nevet, hogy közel legyen a névnapja az enyémhez. Én Anna vagyok július 26 öcsém Dániel július 21 :)

Nekem a márciusi fiú keresztnevek közül az Emánuel és a Benő tetszik. Lánynevek közül a Johanna és Lúcia tetszik amit márciusinak ír.

Nekem a Lea jobban tetszik, bár a Leia is jól hangzik. Martina is szép.

Dávid nekem nem tetszik, és a Dominik is Bibliai ihletésű név.

2013. márc. 26. 21:49
 14/14 anonim ***** válasza:

13 vagyok.

Ezt találtam a Magyarkeresztnevek oldalon. Hátha itt is találsz valami hasznosat.

[link]

2013. ápr. 4. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!