Fiu es lany nevek marciusban?
Nevvalasztasban hallottam mar egy-ket erdekesnek hangzo otletet (egyforma legyen a monogramjuk, hasonlo legyen a nevuk...stb.) De olyat, amilyet en talaltam ki, meg nem hallottam:D
Mikor elso gyermekemnel a nevvalasztasra kerult a sor, meg eszembe se jutott. 2 nevet akartunk neki adni, elso neve tuti biztos volt, hogy Fanni, masodik neve eloszor nem volt biztos. Irtam egy listat paromank, hogy mely lanynevek tetszenek, mondtam neki, azok kozul valasszon. O a Lara nevet valasztotta. Azt hiszem csak szuletese utan neztem meg, hogy teljesen veletlenul mind a ketto unnepelheto marciusban. Voltak fiu nevek is a talonban. Az elso neve itt is tuti biztosra meg volt, de ez egy vadi uj nev (nem Magyarorszagon lakunk, itt olyan nevet adok a gyereknek, amilyet akarok) Eldontottem, hogy marciusban unnepelnenk azt is.
Most varjuk 2. babankat, meg elejen vagyunk, nem tudjuk, hogy fiu, vagy lany, de azt mar tudom, hogy szempont lesz a nevnapnal, hogy marciusban unnepelheto legyen:D
Van mar egy par a listan:
lanynevek: Lea vagy Leia (Lejla kizart), Rebeka, Hanna, Martina, Kira, Vivien
Fiunevek: David, Dominik
Tudtok esetleg meg neveket ezeken kivul, amit marciusban is unnepelhetnenk?
Nezegettem mar neten, de nem talalok tobbet, ami tetszik is.
Lanyneveknel az egyik szinte biztos, hogy Lea, vagy Leia lesz, de masodik nevnek meg nem tudom. Szerinted melyik hangzik szebben, a Lea, vagy a Leia?
Fiuneveknel eddig befuto volt a David, de paromnak annyira nem szive csucske (fonoket igy hivjak, habar kedveli, aranyos, de valahogy kicsit odzkodik tole, azonkivul azert nem tetszik neki, mert bibliai nev) Dominik mind a kettonknek tetszik, raadasul slusz poen, hogy marcius 9.-en van, mint a Fanni, a masodik - kitalalt nevet-, meg arra a napra teszem, amelyikre akarom, s ha Dominik lenne a befuto, tuti, hogy marcius 26-ra, Lara nevnapra tennem azt a nevet:D
Eleg elvetemult vagyok:D Mar ha fiu lesz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!