Van itt vki aki nemrég szült 4,5kiló körüli babát?

4200al született
2 hónaposan 7 kg volt
1 évesen 12,5 kiló
Mire vagy kíváncsi?
uhh, hát látom születtek jó nagy babák. :D az enyém is 4700grammal született, holnap lesz 3hónapos és most 8kiló. azt hallottam h a nagy babák később csinálnak mindent pl átfordulni, ülni ilyesmik, igaz ez? mikortól adhatok neki vmi mást is az anyatejen kívül? akinél tesó is van, ő is ilyen nagy súllyal született???
amúgy jó tudni h másnak is van nagy babája :)a környezetemben mki 3kiló körüli gyereket szült.

Második vagyok!
Az én fiam is rohamos tempóban nőtt, 3 hónaposan, ő is 8 kg volt, fél évesen 10 kg. :)) És 6 hónapig kizárólag anyatejes volt. Én addig nem adtam neki mást.
Egyáltalán nem csinált később semmit, 4 hónaposan már oda vissza forgott, 7 hónaposan mászott, 7,5 hónaposan magától felült , kb 9 hónaposan lépegetett a bútorok mellett és pont az első szülinapján indult el önállóan, addig is lépett egyet kettőt, de le is tottyant, aznap meg megindult, na azóta meg sem áll.
Most 2 éves és 2 hónapos, az átlag 2 éveseknél nagyobb, de nem kövér, csak mindenki 3 évesnek nézi. :)) 96 cm és 16 kg és 27-es lábacskával rendelkezik! :))
Nekem az első leányzó, ő 4200 g-mal született. Na ő nem nőtt ilyen rohamos tempóban, szépen komótosan, ő egy évesen volt 10,5 kg. De ő is mindent időben csinált, sőt, inkább korábban, mert még nem volt 3 hónapos mikor átfordult mindkét oldalra, 6 hónaposan felállt a kiságyban, 7 hónaposan úgy mászott, mint a golyó, és 10,5 hónaposan indult el önállóan.
Köszi a válaszokat! ma végre feljött a védőnő (utoljára akkor volt nálunk mikor 1hónapos volt a fiam) és tudtam kérdezősködni tőle is. hát egyelőre marad csak az anyatej, mondta h jó lenne ha nyúlkálna már dolgok után, de őt még egyáltalán nem érdekli semmi játék, egész nap az öklét rágcsikálja meg beszélget, kiabál nekem a maga nyelvén. :) remélem azért nem fog lemaradni nagyon semmiben a korabeliektől.
köszi még egyszer! szép napot mkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!