Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt vki aki nemrég szült...

Van itt vki aki nemrég szült 4,5kiló körüli babát?

Figyelt kérdés
kíváncsi vagyok hogy fejlődik, súly, cm. :)
2013. márc. 23. 15:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Az enyém 4 kg-val született,most lesz 29-én 4 hónapos.Nem tudom most pontosan,de kb. 7 kg,hétfőn megyünk méretkezni.)
2013. márc. 23. 16:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Bár az enyém már 2 éves, de 4700 g-mal született, kérdezhetsz nyugodtan.
2013. márc. 23. 16:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Az enyém 2,5 éves és anno 4800g-mal született. Most 100 cm és 16 kg. Tök átlagos gyerek szerintem. Kérdezz nyugodtan, ha kíváncsi vagy még vmire.
2013. márc. 23. 17:44
 4/10 anonim ***** válasza:

4200al született

2 hónaposan 7 kg volt

1 évesen 12,5 kiló

Mire vagy kíváncsi?

2013. márc. 23. 20:23
 5/10 A kérdező kommentje:

uhh, hát látom születtek jó nagy babák. :D az enyém is 4700grammal született, holnap lesz 3hónapos és most 8kiló. azt hallottam h a nagy babák később csinálnak mindent pl átfordulni, ülni ilyesmik, igaz ez? mikortól adhatok neki vmi mást is az anyatejen kívül? akinél tesó is van, ő is ilyen nagy súllyal született???

amúgy jó tudni h másnak is van nagy babája :)a környezetemben mki 3kiló körüli gyereket szült.

2013. márc. 23. 21:22
 6/10 anonim válasza:
Enyém 4670 grammal és 60 cm-el született.Április elsején lesz 6 hónapos és per pillanat 9 kg és 72 cm.
2013. márc. 23. 22:18
 7/10 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Nálunk minden "időben" történt, annyi különbséggel, hogy a kúszás kimaradt a fiamnál. 8,5 hónaposan állt, ült, de csak 10 hónaposan kezdett el mászni. Ő ezt felcserélte. Egyébként a hugicája most 10 hónapos. Őt 3400g-mal hoztam a világra. Teljesen a fiam ellentettje, mert most 10 hónaposan csak 68 cm és 7,6 kg. Szóval ő ilyen típus. Amúgy makk egészségesek, szerencsére. :-)
2013. márc. 24. 08:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Ja, azt elfelejtettem írni, hogy én a fiamat 5 hónaposan kezdtem hozzátáplálni almával és keksszel.
2013. márc. 24. 08:54
 9/10 anonim ***** válasza:

Második vagyok!

Az én fiam is rohamos tempóban nőtt, 3 hónaposan, ő is 8 kg volt, fél évesen 10 kg. :)) És 6 hónapig kizárólag anyatejes volt. Én addig nem adtam neki mást.

Egyáltalán nem csinált később semmit, 4 hónaposan már oda vissza forgott, 7 hónaposan mászott, 7,5 hónaposan magától felült , kb 9 hónaposan lépegetett a bútorok mellett és pont az első szülinapján indult el önállóan, addig is lépett egyet kettőt, de le is tottyant, aznap meg megindult, na azóta meg sem áll.

Most 2 éves és 2 hónapos, az átlag 2 éveseknél nagyobb, de nem kövér, csak mindenki 3 évesnek nézi. :)) 96 cm és 16 kg és 27-es lábacskával rendelkezik! :))

Nekem az első leányzó, ő 4200 g-mal született. Na ő nem nőtt ilyen rohamos tempóban, szépen komótosan, ő egy évesen volt 10,5 kg. De ő is mindent időben csinált, sőt, inkább korábban, mert még nem volt 3 hónapos mikor átfordult mindkét oldalra, 6 hónaposan felállt a kiságyban, 7 hónaposan úgy mászott, mint a golyó, és 10,5 hónaposan indult el önállóan.

2013. márc. 24. 12:37
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! ma végre feljött a védőnő (utoljára akkor volt nálunk mikor 1hónapos volt a fiam) és tudtam kérdezősködni tőle is. hát egyelőre marad csak az anyatej, mondta h jó lenne ha nyúlkálna már dolgok után, de őt még egyáltalán nem érdekli semmi játék, egész nap az öklét rágcsikálja meg beszélget, kiabál nekem a maga nyelvén. :) remélem azért nem fog lemaradni nagyon semmiben a korabeliektől.

köszi még egyszer! szép napot mkinek!

2013. márc. 25. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!