Egy éves lányomnak még nincs foga. Volt másnak is ilyen?
Figyelt kérdés
Már vagy 2 hónapja fehérluk alul kettő, meg az ujjammal érzem is hogy majdnem átjött,de mégsem. Közben már felül is elkezdett fehéredni 4!! De fog még sehol! Volt másnak is ilyen későn fogzó babája?2013. márc. 23. 10:39
1/6 anonim 

válasza:

Igen anyukám szerint nekem 1 éves korom után jött ki a fogam,és most a fiam is szenved vele már több hónapja,én is érzem az ujjammal már egy ideje,de még sajnos nem vágott ki.Remélni tudom,hogy hamarosan lesz valami.
2/6 anonim 

válasza:

Bár fiam még csak 10 hónapos,de neki sincs még foga.Több hónapja fogzik,hol itt dagad be az inye hol ott,fehéredik,recés meg minden,már több helyen de nem bújik ki neki.Ha igy halad akkor neki sem lesz 1 éves korában egy foga sem:)
3/6 anonim 

válasza:

Igaz mi még 8 hónaposak vagyunk de az összes kis barátnönknek ki jőtt már 4-5 hónaposan mi nekünk meg sehol :(
4/6 anonim 

válasza:

örülj neki!addig sem szenved!
az én 8 hónapos kisfiamnak most jön a 8.foga,3 napja nyugtalanul alszik,este hőemelkedése volt.nagyon megviseli.utálom a fogzást!
5/6 anonim 

válasza:

Nekem 2 hét múlva lesz 1 éves, és még csak ma tört át az első fogacsa. De mi is már jó ideje vártuk, mert pár hónapja neki is elkezdett dudorodni és szenvedett is vele rendesen. Most viszont minden nyűglődés nélkül kibújt. Csak azért vettem észre, mert koccant a pohár :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Már el se hinném ha egyszer koccana kanál..... Na de csak nem marad fog nélkül. :-D
2013. márc. 24. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!