Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is ezt csinálja 16...

Másnak is ezt csinálja 16 hónaposa evésnél?

Figyelt kérdés
Kisfiam 16 hónapos, jó evő, de egyedül még nem akar enni. Ha én adom neki akkor szépen eszik, van, hogy fogja a kanalat, és próbálkozik, de nekem kell vezetni a kezét, különben mindent csak széthajigál. Ami igazán idegesít, hogy pl ha falatkákat adok neki, azt is csak dobálja és szétnyomkodja a kezével. Ha én adom a szájába megeszi. Egyedül a babapiskótát eszi meg egyedül. A túró rudit is csak szétnyomkodja a kezével. Ugye nem gond, hogy még nem érdekli az egyedüli evés, és csak játszik az étellel?
2013. márc. 23. 09:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Az én 15 hósom ugyanezt csinálja, sőt a szomszéd 13 hónaposa. Engem is sokszor kiborít ezzel, de nagyon remélem hamarosan leszokik erről a butaságról. :) Nekem azt mondták, hogy még ebben a korban normális nyugodjak meg, még játéknak tekinti és meg kell rá tanítani, hogy az étel nem játék. Hát én most ezen vagyok slég kevés sikerrel..... :D
2013. márc. 23. 09:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Még annyit elfelejtettem, hogy én mostanában azt csinálom, hogy a falatkákat beleteszem egy tányérba és kap egy üreset és úgy pakolja egyikből a másikba, közben szépen elfalatozza és ha elfogy szól, hogy kész. Ezzel a módszerrel legalább elértem, hogy nem a földön landol a kajcsi. :)
2013. márc. 23. 09:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötletet én is kipróbálom:)
2013. márc. 23. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!