Szállítottátok már a babátokata mózeskosárban, ha autóval mentetek?
Én már igen, szállitottam mozeskosárba autoval .Igaz olyankor lentvoltunk sétélni ,és kitaláltuk ,hogy menjunk el uzletbe venni valamit...szoval nemhosszu utra.
Rendor nemállitott meg minket egyszer sem.
De érdemes autosulest beszerezni ám,foleg ha van autotok és gyakrabban fogtok utazni :)
Első vagyok
Én is mindig bekötöttem. Mi addig nem indulunk el, amíg mindenki be nem köti magát.
Érdekes a 11éves fiam szó nélkül köti magát és a 2 éves lányom is mutatja az övet
Szoktatás kérdése
Kedves válaszadók!
Köszönöm annak az embernek, aki védelmembe kelt. Valóban csak egy kérdést tettem fel, nem felelőtlen anyuka vagyok, csupán tapasztalatlan első gyerekes. Van itthon autósülésünk, mert tisztában vagyunk azzal, mik az előírások, és hogy ebben kell szállítani, mert büntetik. El akartuk vinni a mamámékhoz a mózeskosarat,meg a kutyát is az ő kis házikójában és csupán ezért érdekelt az egész..Gondoltam a kutyát előre teszem az anyósülésre a puhafalu házikójában, én meg hátraülök és akkor ott marad hely a mózesnek. Ha jól tudom létezik beköthető mózeskosár is. Nem tudtam, miben különbözik a beköthető mózes attól, azonkívül, hogy az rögzíthető. De ha normálisan leírjátok az is elég lett volna, hozzáteszem, nem mózesben vittük el, hanem látván a válaszokat átgondoltuk, hogy ezt így nem kéne. Betettük a csomagtartóba a mózest, gyerek autósülésben utazott, mellette a kutyánk egy kis lezárható házikóban. Ehhez képest úgy írtátok le az egészet, mintha én már elindultam volna így a gyerekkel...Hát köszönöm szépen!
Itt az egyik keselyű.
Megérte, mert nem úgy vitted a babót, ahogy tervezted.
Jó babázást kívánok és balesetmentes közlekedést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!