Lehet lázas a fogzástól?
lehet.
az én kislányomnak 39 fokos láza volt mikor jöttek a fogai egymás után sorban.
köszi a válaszokat!
felhívtuk a gyerekorvost aki azt mondta,hogy a gyerekek 98 %-a belázasodik legalább egyszer fogzáskor.ha 3 napnál hosszabb ideig tart az állapot,akkor lehetséges vmi más van a dologban.
Kisebb lázat okozhat a fogzás, ez a 38,2-es érték, amit a kérdező írt, ez még belefér a sima fogzásba, de ami ettől magasabb, az már nem a fogzás miatt van, hanem ott már egy vírus is lappang a szervezetbe. Ugyanis extrém magas lázat nem okoz a fogzás. Írta itt valaki, hogy 39 fokos láza volt a gyerekének, mikor jött a foga. Ott például nem csak a fog miatt volt a láz, hanem egyértelműen egy vírus is szerepet játszott, csak nem feltétlenül okozott más tüneteket, de ott volt.
Sok anyuka ha jön a foga a gyerekének és lázas, ráfogja, hogy biztos csak a foga, ami persze jön is, de mivel ilyenkor legyengül a gyerekek immunrendszere, így sokkal könnyebben kapnak el fertőzéseket és a fogzás és fertőzés együttesen okoz magas, netán extrém magas lázat. Nem csupán a fogzás.
nem tudom kinek esik jól a lepontozgatás
mi lepontozni való volt abban,hogy az én kislányomnak 39 fokos láza volt minden foga jövetelekor?
ebben mi olyan lepontozni való??????
ennek az oldal szánalom.hu !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!