Anyukák! Írnátok nekem sporólós ötleteket?
Simán!
Mi albérletben élünk és csak havi max. 100ezer jut mindenre.
Spórolás: nem veszünk bérletet, gyalog, kerékpárral járunk mindenhová, férjem dolgozni.
Élelmiszert igyekszem mindig akciósat venni, húst csak olyat veszek aminek aznap jár le a szavatossága, így féláron adják.
Ezt még simán le lehet fagyasztani, így többet szoktam venni, ha találok ilyet a boltban.
A gyerek fürdővizét felfogom vödörben, azzal öntöm le a wc-t és csak 2-3 naponta zuhanyzunk.
Ez nem igénytelenség, hanem a kényszer visz rá.
Én nem tudok tanácsot adni,sajnos :(
De minden elismerésem,hogy ha ennyiből ki tudtok
húzni egy hónapot!!!
Mi havi 300 ezer ft-ból élünk 3-an,de néha
még ez is kevés. :(((
Ja, rezsi nélkül meg tökéletesen jól ki lehet jönni 120 ezerből.
Megjegyzem: a gyerek fürdővizében nem tudnánk fürödni, mert a kiskád alját töltjük meg, ez kb. 8l víz.
Hidd el utolsó, míg volt munkám, minden nap zuhanyoztunk, nem koszos cigányok vagyunk, csak szegények.
És ezekkel a megszorításokkal sikerül lecsökkenteni a vízfogyasztásunk havi 3m3-re.
Tudod:szükség törvényt bont.
Ja, és akkor üljünk itthon a csendben, elszakítva teljesen a külvilágtól, se telefon, se internet, hogy még nagyobb depresszióba zuhanjunk.
Istenem, de könnyen oszt észt az, aki nincs ilyen helyzetben...
Inkább örüljetek, ne ítélkezzetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!