Pelenkakérdés, mennyit bírnak?
1. Milyen pelenkát használtok éjszakára?
2. Milyen időtartamot bír ki? Mettől meddig?
3. Eszik még éjszaka a babád? Ha igen, hányszor?
4. Milyen idős a gyermek?

Pampers active baby 3. (4-9kg)
19:45-6:00
Eszik ejszaka, max 2x
3,5 honapos

1. Változó... Pamperstől egészen Tescósig és Dm saját márkáson keresztül bármit, ami épp itthon van.
2. 21:30-7:00
3. Néha megébred inni/szopizni 1-2 alkalommal.. néha átalussza az egész éjszakát.
4. 1 éves múlt

1.Pamperset használok(szoktam kísérletezni másokkal is,de legtöbbször ez)narancssárga,zöld,fehér.A narancssárga elfogadható árban és szerintem jó.
2.Nappal 3-4 óránként cserélem,éjjel meg este 7-fél 8-tól reggel 8-fél 9-ig.
3.Igen,eszik éjszaka,mostanában többször felkel,3-4-szer eszik.
4. 4 hónapos a babám.

huggies 5
19:00-07:00 De ez változó
Nem
14 hónapos
Köszönöm az eddigi válaszokat!
1. Libero 3. vagy a fehér pamperst használunk, ez utóbbiból minden reggelre kifolyik a pisi hátul. A kislányom álmában is sokszor emelgeti a lábát-fenekét, szerintem ezért. A Libero viszont oldalt folyik ki időnként, pedig gondosan megigazítom, a mikor ráadom.
2. Este 7-reggel 6.30
3. 2x, néha 3x eszik éjjel, anyatejes.
4. 5 hónapos.

1. Rossmann Baby Dream
2. Este fél 7től reggel 7ig
3. Egyszer eszik éjszaka
4. Három hónapos

Libero Baby Soft 3-as méretet, nekünk ez vált be, volt amiből nekem is kifolyt, pisi is kaki is, abből még nem
este 8-9 fele alszik el, reggel 5-6 fele kel
általában átalussza az éjszakát, ha nem, akkor is max 1X eszik
4 hónapos és kislány

DADA vagy a Lidlben kapható Toujours pelenkát használunk éjszakára és nappalra is. Még sosem folyt ki semmi sem belőle. Este 7-től reggel 7-ig bírja mindkét pelenka.
1-szer, max. 2-szer eszik éjjel a babám, 4 hónapos.

1. Pampers Active baby
2. fél8-8ig
3. 2x kel, éjfélkor és hajnalba
4. 6 hónapos, anyatejes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!