Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi volt eddig a legdrágább...

Mi volt eddig a legdrágább dolog amit a babádnak vettél?

Figyelt kérdés
Nem autósülésre, vagy ilyesmire gondolok. Hanem pl. cipő, ruha, játék... :))
2009. szept. 17. 12:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A sütifaló kincsesbödön. Lelkesen megvettem 6 hós korában 7000 Ft-ért, de nem nagyon játszik vele még most sem, pedig már 11 hós. Annyi ideig érdekli amíg kipakolja a formákat belőle és szétdobálja a szobában. Már nagyon megbántam, hogy ilyen drága játékot vettem neki. Az én fiam úgy tűnik sokkal többre értékel sok kis értékű játékot, mint a drága játékokból 1-2-t.
2009. szept. 17. 13:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is szinte mindent megvettem a fiamnak a FP kínálatából, ugráló zebra, beszélő kutyus, tanulószék, hernyócska, golyóbedobós zebra, már ezet tobb mint 100.000 Ft. Bebitaxi 17.000, amit már nem vennék meg mert semmi haszna nincs, de én volta odaáig, hogy már pedig az kell a gyereknek. Most meg egy akus távirányítos autot rendeltem neki amibe be tud ülni és menni vele, még kicsi én vezetem a távirányítóval, majd később már mehet vele egyedül is, igazi kis mini Hammer. 45.000 ft. Ez a játék közül a legdrágább, de a gyerekülés volt a csúcs eddig, 85.000 Ft, de megérte, mert nagyon szeretjük.
2009. szept. 17. 15:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Játszószőnyeg 7800ft, és a légzésfigyelő 25000ft.
2009. szept. 17. 15:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Egy zenélős játék 13.000Ft-ért. Nem bántam meg, a kislányom nagyon szereti.
2009. szept. 17. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!