Meddig "szokás" kókuszmatracon altatni a babát?! 1 éves lányunknak új ágy és matrac kell, és nem tudom milyet vegyek bele.
Ahha, értem....
Igazából nem szokott baleset történni, soha...de akkor nem tudom
Azért veszünk neki új ágyat, mert beköltözött a mi ágyunkba, de így nem igazán kényelmes egyikünknek sem...kivéve Neki :)
Úgyhogy veszünk egy olyat, aminek le lehet venni az egyik oldalát, és oda tudjuk rakni a mi ágyunk mellé.
És azért gondolkodtam el egy kicsit, ha új beruházás, akkor hosszabb távra történjen-e, tehát 70*140-es ágyat venni és mivel az ifjúsági ággyá alakítható, ezért az sokáig jó lehet, és nem tudom mennyire fog szeretni kókuszmatracon aludni pár év múlva...
Tanácstalan vagyok :(
Persze most még nincsenek balesetek de szobatisztaságra szoktatásnál bizony lesznek...
A memóriahab víz hatására totál tönkremegy,nem éri meg.Ha ennyire tanácstalan vagy kérdezd az eladókat ott,ahol vásároltok,ők képzettek(én is bútorboltban dolgoztam).
:))))
Jogos, hülye vagyok, ez eszembe se jutott...első gyerkőc :)))
Okés, köszi a válaszodat, akkor marad a kókusz...
Ha kókuszmatracot is veszel, általában 6 éves korig a csak kókuszt ajánlják, tehát ami olyan kemény, mint a padló.
Van a családban ortopéd doki, és ő is azt javasolta, hogy olyan kemény matracot vegyünk neki, mint a padló... (neki is van kisgyereke) A boltban sem ajánlottaák még azt a típust sem, aminek a közepe kókusz és van rajta szivacsréteg (nem tudom, hogy hogy mondják, pedig nekünk is olyan van), csak kb 6 éves kortól.
Köszönöm neked is a választ, hasznos volt. Igazából tegnap keresgettem a neten, és én is azt találtam, hogy 20 kg-ig ajánlják a kókusz matracot, és hát az még odébb van :)
Pedig pont ezeket a memóriahabbal kombinált kókuszt néztem, de akkor ezek szerint azzal is ráérünk még, bár szerintem bármelyik jobb alternatíva, mint a sima szivacs.
ezt:
Csak azért gondolkodom ennyit rajta, mert a mi ágyunkban moccanás nélkül alszik egész éjszaka, a saját ágyában, ami kemény kókusz, forgolódik...persze gondolom nem csak a matracon múlik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!