Jároka, igen-vagy nem?
Mi vettünk, addig maradt meg benne, amíg el nem kezdett kúszni, szóval nem tudjuk kihasználni.
Nálunk abszolút bababiztos a lakás. A nappali ajtaján rács is van, oda be tudom zárni, ha kell. A polcokon az ő magasságáig csak olyasmi van, amit lerámolhat. A nappaliban nincs üvegajtós bútor. A konnektorokban dugók.
Nagyjából így.
Járókától függetlenül kell a lakást babaiztossá tenni. mert jarokában sem lehet mindig az a ygerek.
nekem elsö lányom imádta az volt a játszótere, de 8 hós kora felett már nem kellett.
elötte az volt a nappaliban a fekhelye játszósa.
második soha nem volt benne, valahogy másképp alakult.
Nekunk van, abban van napkozben. Bar o meg kicsi 3 honapos. Sok jatek van, nagy a jaroka is szoval tud ida oda "mozogni". Viszont ha a babad mar kuszik szerintem ne vegyel. Pont hogy addig jo kb.
arra, hogy addig belerakod mig pisilsz pld nem eri meg. Nem tudom mi arra a jo megoldas, meg en is gondolkodok h mi lesz.
Szerintem már nincs értelme. Nagy babakarámot esetleg beszerezhetsz, de már azt se nagyon tudnátok kihasználni.
Nekem egész nap rajta van a szemem, ha postás, WC, ilyesmi van, akkor két percet elvan a kiságyban (vagy jön velem :D)
Nekünk van és szeretem, mert a lakás nem teljesen bababiztos, azaz főleg a babaszobában és a hálónkban vagyunk még Vele egész nap. (10 hónapos), de minden reggel kb fél, egy órát simán elvan a járókában, MERT megszoktattam, hogy reggel dolgom van és nem veszem ki, még ha nyűglődik, akkor sem, amíg nem végeztem. Tudja, hogy ha már kész vagyok, kiveszem és megyünk játszani. :)
Szóval ha wc-re megyek, vagy főzök, akkor vagy a járókában, vagy az etetőszékében, vagy a biztonsági öves hintájában van, mert én nem tudnék még Rá is figyelni, folyamatosan, na meg a lábam alá jönne. :D Hasznos dolog, főleg, hogy nálunk még kutya is van és nem szeretném felügyelet nélkül hagyni őket, hiszen még a kicsi is durva lehet a kutyával és nem szeretnék rossz élményt egyikben sem. :)
Tehát én járóka párti vagyok, de ha Te nem szeretnéd sokat benne hagyni, tényleg jó megoldás lehet egy rács a babaszoba ajtajára, vagy a kiságy, míg kiszaladsz ide-oda, esetleg egy babakarám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!