Szabad egy kicsit sírni hagyni a 2,5 hetes babát vagy mindenképpen mindig vegyem fel ha elkezd sírni?
Ö még nagyon pici ne hagyd sirni sokàig magàban.
Ha nagyon nyügös akkor fürdes meg,a viz ellazitja,azàtn én azt szoktam régen(védönö tanàcsàra)hogy hajsz£ritoval körkörösen a pocija felett melegitsem.Ilyenkor mindig megnyugodott,söt el is aludt.
A hiszti, a tudatos hiszti 7-8 HÓNAPOS kor körül kezdődik. Hogyan gondolod, hogy egy ekkora csecsemő hisztizhet, hiszen még tudatában sincs annak, hogy a világon van... Nemrég bújt ki, még szinte fizikailag is egy veled, nemhogy lelkileg!!
Én nem hagynám sírni, nevelni nem most kell. Vedd fel, szeretgesd meg, ringasd álomba ha szükséges, tedd a mellkasodra, így érzi az illatod, hallja a szívverésed és a légzésed, erre megnyugszik. Hiszen egész eddigi életében ez vette körül és most nincs. A másik dolog, ha sírni hagyod tele megy a pici hasa levegővel és akkor aztán a fájdalom miatt is fog sírni. Minden pici babának alapból fáj a hasija, hiszen most kezdődik és áll be az emésztésük, ez elég kellemetlen nekik.
Bújjatok össze, mindkettőtöknek jót fog tenni az együttlét és a pihenés.
Jó babázást!
köszönöm a lelkiismeretes válaszokat 3 órát aludt a mellkmasomon és én is tudtam egy órácskát :)
eddig sem hagytam sírni mindig felkapdostam, de nálam cicit keresi mindig akkor is ha fél órája evett, apánál meg azonnal elhallgat. de akkor ezentúl is ez lesz a menetrend, szerencsére a házimunkában és az ebádben van segítségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!