Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sulyos hasmenes 4 honapos...

Sulyos hasmenes 4 honapos babanal tanacsot szeretnek?

Figyelt kérdés

Kislanyomnak 3 napja nagyon megy a hasa , minden eves utan 5 percen belul ki is jon belole, hanyni nem hanyik de a kaki nem is nevezheto kakinak csak mint a zold viz....

es rettenetesen budos, de olyan , hogy rendesen meg lehet tole szedulni...

Ma bevittem a korhazba /London-anglia/ es 3 ora varakozas utan , megnyomta 2x a hasat az orvos es azt mondta,hogy semmi komoly es majd elmulik. Mondta,hogy normalis a szine a babanak meg mozog rendesen..... es ezzel el is kuldtek.

Nahat koszonom szepen nagyon sokat segitett....jellemzo...

megis mikor menjek akkor vissza, ha mar mozogni sem mozog???

Tudnatok nekem valami hazi megoldast javasolni, mert mar nagyon aggodom szegeny kicsiert....

2013. márc. 22. 01:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

koszi a sok tanacsot! a rizs nem mukodott sajnos, a tobbit meg idekint nem tudom beszerezni. Gyogyszetarbol vettem ilyen homeopatias cseppet.... mast ok sem adtak ki....

maganorvos az eselytelen nekunk anyagi okok miatt...

szoval varjuk a csodat ettol a csepptol...

2013. márc. 22. 17:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Pre-probiotikumot azért adj majd, az tuti csak használ!

A répa is hasfogó nálunk, meg az alma, banán.

Mielőbbi jobbulást!

2013. márc. 22. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!