Hintában/karban alvás vagy nem alvás?
Figyelt kérdés
A 4hós babám mostanában alig alszik nappal,csak,ha a hintájában alszik,vagy ha a karomban,akkor órákat alszik.De amint megpróbálom letenni már ébred is,éjjel a kiságyban elalszik.Szerintetek mennyire gáz ez a gerincének?hagyjam legalább egyszer egy nap aludni ott 2-3 órát,vagy mindig próbáljam betenni,és akkor csak 20-30 perceket alszik 3x napközben? az meg ugye az idegrendszerének nem túl jó....2013. márc. 21. 18:11
1/3 anonim válasza:
Nem az ő gerincének, hanem a te idegeidnek fog megártani idővel, ha nagyon hozzászokik, hogy napközben nem alszik el az ágyában. Ha megszokja, hogy alvásra az ágya való, és többet fog mocorogni, játszani, majd elfárad annyira, hogy többet aludjon. A gyereket általában csak olyasmire érdemes rászoktatni, amit gond nélkül meg tudsz vele oldani hosszú távon. A kézben altatás szerintem épp nem tartozik ezek közé.
2/3 anonim válasza:
Szerintem nem gond egyáltalán. Nekem fontos, hogy jót aludjon a gyerekem, így általában napközben velem alszik, éjszaka viszont a kiságyban, ügyesen :)
3/3 anonim válasza:
Próbáld meg, hogy leteszed, de amikor tudod, hogy ébredni fog, akkor legyél a közelében, hogy a teljes ébredés előtt vissza tudd segíteni mélylomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!