Mire figyeljek, ha pl teszveszen szeretnék hordozókendőt venni?
Sok hirdetésnél az a baj, hogy szinte semmit nem is írnak. Mit kérdezzek? Méret? Az én magasságomtól függ mekkora kell?
Márka számít? És amit 2-3000 Ft-ért árulnak az vmi rossz minőség lehet? Mert sajnos sokkal több pénzt nem tudnék rá áldozni. De nagyon szeretném kipróbálni.
Mt-t szerintem onnantól használj, amikor a body része (az a széles, kendőszerű része) már nem túl széles, és térdhajlattól térdhajlatig ér neki. Én spec olyan 4 hónapos kortól tudnám javasolni a standard MT-t, de ha varratsz magadnak, azt korábban is lehet használni.
Apró megjegyzés: Az MT olcsó és jó is, de engem pl zavartak a hosszú pántok, amikor már totyogó lett a gyerek. Gondolkozz majd később csatosban is.
Egyébként szerintem egy jól betört Nandunál nem kell több. Remekül lehet vele kötni, elég széles is, masszív anyag, biztonságos. Nem olyan könnyű megkötni, mint mondjuk egy drága kendőt, de azért kis gyakorlattal egész jól használható a hordozós kor végéig.
Ha nem veszel túl hosszút (350-400cm-es egy átlagembernek elég egy batyura), akkor ugyan nem tudsz sokféle kötést használni, de totyogós korban nem kell a földön húznod a kendővégeket, és megspóroltál egy MT-t, és egy csatost ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!