Erről a babakocsiról vélemény?
Sziasztok!
Szeretnék utazásokhoz kicsi sportkocsit venni (a 3 funkciós kocsink sportrésze elég nagy). Nyáron elég sokat utazunk és a most 6 hónapos kisfiamnak kéne.
A kritériumok: kupola, dönthető legyen, bolygós kerekű , lapra csukható.Ja, és mivel 2.-ik babakocsi lenne ezért 20e-nél nem drágább.
Ezt néztem ki, vélemények?
Ez esernyőre csukódik nem? Ha nem akkor bocsi. Nekem olyan gagyinak tűnik az anyaga tipikusan ez a csuklós nyaklós babakocsi bár ha csak utazáshoz használjátok akkor lehet megteszi.
Én használtan vettem nemrég egy mamas&papas Ora-t dönthető (ennél jobban mint amit linkeltél) lapra csukódik, rugózik, masszív a kupolája sem ez a vékony anyag amit első szél elfúj. 17 ezer volt. De tudom, sokaknak nem fér bele a használt babakocsi úgy értem, nem szeretnek használtat venni.
Barátnőmnek ugyanilyen kinézetű Bertoni sportkocsija van
pár ezressel olcsóbb, ugyanezt tudja kb.
Nem tudom h felhajtható-e a lábrésze, majd bemegyek a Brendonba és megnézem. A 3 funkciósunknak felhajtható, de az bazinagy kocsi :)
Most 6hós, nyáron mire utaznánk 8-9-10 hós lenne.
jó, viszont ez tényeg esernyőre csukható...:)
Nézd meg a bertonikat, azok is jók. Viszont ha tudod akkor próbáld ki élőben, mert nem mindenkinek kényelmes, könnyen belerúg az ember a tengelybe. (legalábbis a starnál, a foxyt nem ismerem)
Ez egy tuti szupi kocsi! Csak sajna 8 kg :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!