Mi a véleményetek erről a babakocsiról?
Olcsóbb árkategóriájú babakocsit keresek, aminek átfordítható a tolókarja és nem dög nehéz. Vízszintesig fektethető legyen.
Valakinek van ilyen babakocsija? Vagy esetleg helyette mit tudtok ajánlani?
Nekem ilyen babakocsim volt, én nagyon szerettem, bár szerintem ez is a közepesen nehéz kocsik közé tartozik, de szerintem ilyen árkategóriában nem is találsz könnyebbet.
szia!
Ha nem gond neked hogy használt, akkor ezt nézd meg(peg perego venezia):
én ilyet vettem mikor fiam 6 hónapos volt,mert azzal amit az elején vettem neki nagyon nem voltam megelégedve.
Akkor már 2 gyerek kihasználta, mi használtuk 17 hónapos koráig, és most 3 hónapja a tesó nyúzza.Még mindig kifogástalan állapotban van,tényleg nagyon könnyű összecsukni,kinyitni(én fél kézzel csinálom, másikban ott a pici)És ebben a kategóriában ez a legkönnyebb!!Ja és beépített testvérfellépős,a kupoláját le lehet venni nyáron,elég rá egy ernyő.
Ha tetszik nézz körül még a neten, biztos van még eladó,én hirtelen ezt találtam.Ha ez nekünk tönkre menne,szerintem megint ilyet vennék!
Ja és csak használtan lehet ilyet kapni mert már nem gyártják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!