Nyáron fogok szülni és nem igazán tudom milyen ruhákat kell addig beszereznem a kicsinek. Tudnátok segíteni?
Most vagyok a 24. hétben és nem bírtam már magammal, elkezdtem nézegetni a kisruhákat. Mivel első gyerek így nem nagyon tudom, hogy mit kellene vennem, vagy mennyit. Mivel a leendő méreteit ugye még nem tudni, ezért venni nem veszek semmit de szeretek ilyen helyzetekben listát írni, vagy valamiféle "útmutatót".
Nem igazán tudom, hogy ujjatlan, rövid ujjú, vagy hosszú ujjú body-t vegyek (gondolom mindegyikből) de mennyit? Illetve láttam, hogy vannak igazán pici gyerekeknek is pólók, nadrágok, szoknyák (kislány lesz) de nem igazán tudom, nem túl drága mulatság-e már kiskorától "divatoztatni"? Ha ti szülténetk most július közepén, mit vennétek?
külföldön élek és nem tudom, hogy a baba születéséig haza jutunk-e még, így egyelőre meg akartam venni mindent. Mondjuk lehet, hogy kapunk a családból ezt-azt. A használt ruhákkal sincs semmi bajom, de még körül kell néznem, hogy itt a környéken hol van ilyen üzlet.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
Jöhetnek még az ötletek, tanácsok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!