Nektek a baba mellett mennyit segít be a párotok? Szülés után és később?
kedves kérdező és válaszolók
szeretném megkérdezni, hogy akiknél nem segít a férjük ott tervezett gyerek volt, előtte átbeszélték vagy sokat vártak a gyerekre?
nekünk kellett azért várni rá és valahogy így az elejétől fogva ez egy közös nagy projekt, szerintem ezért vesz jobban benne részt a férjem
nem kötözködök vagy bezzegelek csak kiváncsi vagyok, hogy bírkóznak meg ezzel a pasik, ha tervezett vagy ha nem a baba
Mindenben segít, a gyerek (4 éves már)főként az ő feladata, amíg kicsi volt akkor is mindenben segített.
Igaz nekem 4. gyerek, neki 1-ső.
Én meg is mondtam, hogy már magamnak nem szülnék, ha ő szeretne gyereket szívesen szülök, de akkor vegyen részt a gyerek gondozásában.
Amúgy nálunk nincs, nem is volt családfenntartó. Nekem félállásom van + a családi vállalkozásunk. Így a munkát is megosszuk, mint ahogy a háztartást, s a gyerekeket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!